Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scyntia34

prosze o wsparcie

Polecane posty

Gość scyntia34

czesc. mam 22 lata 176 wzrostu i waze 77 kg . jestem w trakcie diety schudlam z 86 do 77 w 2 miesiace. moje wymiary biust 96 talia 74 brzuch (tutaj gdzie pepek)96, biodra 100 udo w najszerszym miejscu 60 jestem na diecie 1200 kcal i cwicze przynajmniej 4 razyw tygodniu godzine biegania i cwiczenia z ciez arkami. jestem przygnebiona bo mimo że schudlam juz te 9 kilogramów nie widac tego po mnie. cały czas chodze w tych samych spodniach owszem czuje troche luzu ale wydaje mi sie ze to troche za mało myslac ze stracilam juz 9 kg ! ciagle sie przygnebiam jak słyszr ze jakas dziewczyna schudla 5 kilo i stracila dwa rozmiary :( czasami nie chce mi sie juz nic bo mimo tylu wyrzeczen wciaz jestem taka sama. poradźcie co mam zrobic i czy wogole da sie cos zrobic w tej sytuacji. moze jestem skazana na bycie cały czas grubą

Gość talcianatalcia16
witaj!! nie zalamuj sie ja mam gorsza sytuacje mam 21 lat wzrost164 i waze 69 kg;/ robilam diety oraz cwiczylam i waga sie nie rusza z miejsca noo moze tylko woda z org mi zeszla . od jutra chce zrobic diete norweska mozna podobno duzo schudnac na niej , moze razem bd sie wspieac i chudnac??

Gość talcianatalcia16
tym bardziej ze moj chlopak przyjezdza za 23 dni do polski bo jest aktualnie za granica i che dla niego schudnac jakies 5 kg jak tyle mi sie uda schudnac za taki krotki czas to bede szczesliwa !!

Gość scyntia34
chcialabym byc na takiej diecie ale niestety nie moge. bylam juz kiedys na podobnej sracilam duzo ale przyszedl efekt jojo. wole zostac na swojej narazie