Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaświnia123456765

Kto lecial Liniami ryanair

Polecane posty

Mam kilka pytań:) ponieważ w sierpniu tymi liniami lece Na Cyor i słyszłam wiele złych rzeczy na ich temat nie wiem co musze ze sobą mieć jakie dokumenty zeby bez poreblemów przejsć do samolotu jakieś wydruki online pisze ja nie wiem o ci hcodzi co prawda Moja siostra zamawia bilety robiła to chyba z 10000 razy ale nie tymi liniami moze ktos powie mi coś wiecej na ten temat z góry dziękuje:)

O to chodzi że nie moge sa najtansze a bilety troche kosztuję tymabrdzej że lecimy we dwie podwójny koszt co jest z tymi liniami nie tak?:(

bo chce wiedziec jak tam jest dlatego pytam nie pytam na jaką linie mam zmienić weź ty kepiej idź stąd:D

Gość ja 2 razy do
liverpoolu i za kazdym razem byl spokoj

o w końcu ktoś normalny i jak było o co chodzi z tą doprawą online jakie dokumenty musze ze sobą mieć oprócz dowodu który wiem że na te wyspe mi starczy nie potrzebuje paszportu

Gość you can dance
leciałam tymi liniami z 10 razy i nic przykrego mnie jeszcze nie spotkało.

sa takie same jak kazde inne jedyna roznica w wizzarze masz 30 kg bagazu a ryanairze 15

ale o co chodzi z tą odprawą onile? bo nie rzoumiem boje sie ze bedzie mi potrzebny dodatkowy dokument którego nie posiadam oprcz dowodu

Gość you can dance
ja tam zawsze mam przy sobie 2 dokumenty jeżeli gdziekolwiek lecę. odprawę można zrobić online, więcej nie pomogę bo mąż zawsze to robi .Wystarczy iles tam przed wylotem zrobic to w necie . drukujesz potem bilet i to wszystko

Gość ja 2 razy do
Kurcze, szczerze Ci powiem ze niewiele pamiętam. Ja miałam wydrukowany bilet i paszport, chyba nic wiecej..

oo I już mam jedna informacje nie zbędną 15 kg dziekuje Damian :*:*:*

musisz online zrobic odprawe czyli wpisac dane pasazera i numery z dokumentow potem to wydrukowac i zabrac ze soba razem zdowodem i to wystarczy

o dziękuje wam wszystkim bardzo serdeczniee każdemu z was:*:*:*

ok czyli dlatego siostra pytała mnie o jakieś tam numerki z dowodu osobistego itp tak?? ok dziękuje odrazu sie uspokoiłam ale mam jeszce jedno pytanie otóż mam koleczyka w pepku i czy przy przechodzeniu przez Bramke nie zacznie piszczeć??

Gość ja 2 razy do
Nie bardzo sie chyba przydalam ale w każdym razie nie ma sie czego bać, ja nigdy nie miałam żadnych problemów. Miłego urlopu ;)

Gość najwazniejsza rzecza
najwazniejsza rzecza jest zeby dokladnie przeczytac maila ktory dostalas od ryanair po kupieniu biletu, tam jest wszystko opisane. jak jeszcze malo info to na ich stronie jest jeszcze wiecej. DOKLADNIE CZYTAC CO NA MAILA PRZYCHODZI. i nie ma sie czym stresowac..

Dziękuje wam wszytskim kazdy się przydał zawsze miłe słowo Pomaga dziękuje za pomoc :) Mam szczęśćie że trafiłam na taką miłą grupke osób Pozdrawiam was serdecznie i jeszcze raz za wszsytko dziękuje wam również życze udanych wakacji