Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AvangardAAA

Do MEżczyznnn!!

Polecane posty

Gość AvangardAAA

Panowie jaki jest sposób na Waszą urażoną dumę, ambicję i wszystko co Was zaboli. Zerwałam z facetem po 2 latach w tym rok mieszkaliśmy razem. Wyprowadziłam się, bo przesadzał z pewnymi rzeczami i chciałam Go czegoś nauczyć a dziś mija miesiąc i On nawet nie chce ze mną rozmawiac. Resztę rzeczy oddał przez mamę i twierdził dwa tyg temu, zę porozmawiamy, ale nie w najbliższym czasie. Myślę, że boi się spotkania ze mną. Po tym czasie zrozumiałam, że można było inaczej rozwiązać te problemy bo też nie byłam święta oijj pyszzczek to ja mam niewyparzony, ale mimo wszystko kocham tego faceta i wiele potrafię dla niego poświecić...

Gość no to go nauczyłaś
rżnie już inne towary:D

to może porozmawiajcie jak normalni ludzie? zadzwoń do niego i przeproś

Gość iiiiiiii co teraz
no to ja cos podobnie, mma niewyparzona buzie, mowie co mi slina na jezyk rpzyniesie, obrazam go a teraz placze ze odszedl

Gość AvangardAAA
Nie należy do mężczyzn, którzy c*uja na śmietniku znaleźli, a co do rozmowy to z chęcią ale jeszcze dwa tygodnie tymu nie chciał rozmawiać. Próbowałam, ale mnie zbył mówiąc, że nie teraz. Nie wierzę w to, że dwa lata związku i mieszkania wspólnego można przekreślić bez rozmowy. Fakt faktem zostawiłam list z wyrzutami i miesiac wcześniej też się wyprowadziłam. Wróciliśmy do siebie wtedy po paru dniach z mojej inicjatywy, ale naprawdę czułam się kochana w tym związku co do tego nie mam wątpliwości.,....

Gość nie chce rozmawiać bo
ma już inne ruchanie:D

Gość AvangardAAA
następny mądry.. Nie to nie ten typ faceta... To flegmatyk, który jest bardzo urażony, wiem przecież z kim byłam 2 lata