pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 jest ympreza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierny wybrca PO Napisano Maj 16, 2012 super impreza z piwem przed kompem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DAMAbezŁASICZKI 0 Napisano Maj 16, 2012 Oj bedzie się dziao:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 wierny wybrca PO } już? poszła qpa z radości? chyba jesteś jakimś poyebanym poyebem skoro uważasz, że czas spędzony na kafeterii nie może się równać z imprezą na Dżamayce siemanełe DamełeBezełeŁasiczkełe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niachniaczek 0 Napisano Maj 16, 2012 nie ma piwa, nie ma ymprezy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DAMAbezŁASICZKI 0 Napisano Maj 16, 2012 PśP apropo DZamayki-wyberasz się gdzieś na wakacjełłe??Czy pierdołlisz i siedzisz w krajełłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oberszturbanfirer Rakieten Napisano Maj 16, 2012 grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 ale jest wieczór idę sę zayebać w płucko ps - słyszeliście fajną nazwę dla gimnazjum? GIMBAZA dobre kurva cieszy mje cały dzię. gimbusy w gimbazie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 narazie nie mam w planach wakacji Oberszturbanfirer Rakieten } no rzeźnia. jedno piwo i do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oberszturbanfirer Rakieten Napisano Maj 16, 2012 emil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 wel klaunie czy Ty możesz się otpiertolić od mojego piwa? bo mi jeszcze zaszkodzi przez Ciebie i żeby coś mogło się zapodziać to najpierw musiało by w ogóle istnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 niezły trolling, niezły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzwrażliwa 0 Napisano Maj 16, 2012 Idze ktos na papieroska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 no ja właśnie przed chwilą spaliłam. poszłabym za to odcedzić kartofle bo mje już pęcherz ciśnie, ale nie chce mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzwrażliwa 0 Napisano Maj 16, 2012 Ja ide palic teraz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 taka ładna, a kopci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbrojne ramię kapitana Paltza 0 Napisano Maj 16, 2012 żaden torpedzio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzwrażliwa 0 Napisano Maj 16, 2012 Zycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzwrażliwa 0 Napisano Maj 16, 2012 zapalam i PALEEE. UFFF! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DAMAbezŁASICZKI 0 Napisano Maj 16, 2012 Pieprzwrażliwa-piękna-je też tera palyyłam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzwrażliwa 0 Napisano Maj 16, 2012 Ah :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach