Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojacy facet jak pizdus

boję sie zadzwonic do dziewczyny z portalu randkowego

Polecane posty

Gość bojacy facet jak pizdus

na razie tylko sms-emy :O

Gość lubiezny zeenon
kurza twarz czego sie boisz? baby? hehe daj spokoj, a jesli nawet to wypij sobie ze dwa piwka na odwage i dzwon czleniu :)

Gość lubiezny zeenon
normalnie, nie zgrywaj cwaniaka, badz sobą po prostu

Gość zgaga.
pierdoło :p zadzwoń, na co czekasz! a ona może modli się nad telefonem i "zadzwoni czy nie zadzwoni?" :) sama tak kiedyś hipnotyzowałam telefon :p bez sensu obydwoje pewnie tak ślęczycie nad nimi i jedno czeka na telefon od drugiego, a tu dupa, nie ma chętnego

Gość zeta25
lepiej daj sobie spokój z laskami a podrywanie zostaw prawdziwym facetom.Pisząc te smuty pokazujesz ze naprawde jestes cipą

Nie ma co sie bac. Ja tez sie zawsze balem i stracilem nostwo zycia bo sie nie umowilem z ta czy ta. Zawsze mialem kompleks wlasnej osoby i z gory zakladalem ze zadna sie nie umowi. Mowienie mojej mamy, ze jestem ladny i fajny nie wystarczalo mi bo to przeciez moja mama i musi tak mowic;p po jakims czasi ladna dziewczyna strasznie o mnie zabiegala i nawet bylismy razem troche:) Teraz zrozumialem ze ze mna wszystko ok i trzeba bylo pozbyc sie kompleksow;p zaczlaem sie umawiac z aproma dziewczynami i jeszcze zadna mi nie odmowila!:) No ale kurde 21 lat to czas najwyzszy, juz tyle lat stracilem

Gość karol_wl
No jasne, że powinieneś pozbyć się stresu i zadzwonić! Pewnie już to wiesz, ale przypomnę Ci jedną kwestię: jest to dziewczyna z portalu randkowego, zamieściła tam informacje o sobie, założyła konto właśnie po to, żeby spotkać jakiegoś faceta! To jest inna sytuacja niż np. z dziewczyną poznaną na mieście. Z taką nie wiesz, czy jej nie obrazisz zagadując do niej czy nie dostaniesz kosza. A dziewczyny na portalach właśnie po to zakładają tam konta, żeby ktoś się do nich odezwał. Właśnie z tego powodu sam też założyłem sobie konto na mydwoje.pl, jestem ogólnie nieśmiałym facetem, zawsze mam stresa zagadać do jakiejś dziewczyny na miejście, ale przez ten portal jakoś mi łatwiej łapać nowe znajomości. Zwłaszcza, że są tam dziewczyny szukającego tego samego co ja, czyli stałego związku. Łatwiej mi w ten sposób przełamać nieśmiałość. Tobie radzę to samo, nie zwlekaj, tylko dzwoń, żałować możesz później tylko dlatego, że nie zadzwoniłeś. Nawet, jak nic z tego nie wyjdzie, nie będziesz miał pretensji do siebie, że nie spróbowałeś.

Gość też nie rozmawiam przez tel.
tylko sms