Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiiiii

postanowiłam napisać tu jeszcze jeden watek...

Polecane posty

Niestety renta jest od matki. Tłumaczę Ci że nie musisz mnie utrzymywać. Pieniądze miały być DAWNO temu przeniesione do 1. albo jednego z banków indyjskich - może nawet do Indii 2. ew. do takiego banku w USA - to wszystko jest bez sensu co jest teraz. Ty tego nie rozumiesz i tyle. A ja nie córką kurwy i złodzieja tylko co najwyżej na odwrót. A zreszta czy moja matka to ukradła? Co wy jesteście CHORZY NA ŁEB? To idzcie do psychiatry i sie odwalcie od normalnych ludzi. To znaczy sytuacja miała być wyjaśniona jeśli COKOLWIEK BUDZIŁO WĄTPLIWOŚCi np. miałam być poinformawana że mam pieniądze w Anglii, ale czy je dostanę. Po pierwsze ze jestem adoptowana. Dlaczego? Bo mam ukradziony pass USA, nikt mi nie przysłał passu USA i zostałam BEZ KREDYTU bo nie miałam pojęcia że mam jakieś pieniądze. TAK MOIM ZdANIEM są w ogóle prace Polaków w Holandii i w Niemczech nie wiem - działa krzyż rodowodowy kevina Poniatowskiego NIE POWINIEn. Nikt niczego nie rozumie - no ja też tyle ile. Ale tego Kevina i Poniatowskich rozumie - oni wam sie stracili PRZEZE MNIE. To jest wszystko tu rozwalone. Tu są legendy na państwo - tak miał stać KK wasz, żeby MÓGŁ BYĆ bez dzieci w brygidkach - tu miał rosnąc las. Ja sie nie dam - gdzie ten ojciec mnie wywiózł i tyle :( 😡😡😡😡 Co wy sobie nie myślicie? I tak wiecie z całości historii, że ograł się tu debil znikającym punktem wiecie nic więcej nie da sie tu osiągnąć??? zrozumieć. A to są proste rzeczy - po rpsotu po wojnie cała miejscowość miała zniknąć - po co to komu? Mieli wyrzucić wszystkich w 1945 roku i koniec bzdur i tyle. Las - i tu miał być KK i rzadzić sobie stąd. I wtedy mielibyście i oni i wy i północ Europy i zachod i USA - wszystko byście mieli, ale wy swoje, ten kościol swoje, NIEMCY też swoje - po co tu przyleżli CHOCIAŻ oni sa ofiarami w tym wypadku. Kto ich tu ściągnął? i tyle. I po co? Po co tu wybudowali? :(

I tu wiecie był BÓG w roku ok. 1945 -1946 na wiosne przyszedł szukać pracy w straży i powiedział tym ludziom tu - idżcie stąd bo skonczycie jako pierwsi męczennicy a na gminie zaczęli sie z niego śmiać i w końcu chcieli go aresztować bo przyszedł w stroju służbowym, a skąd przyszedł? Skąd sie wziął? I poszli po policjanta i on zniknął. O tym strażaku to dziadek chyba tu nawet mówił bo coś tam kojarzę. to sie mieli wynieśc i nie ma ich. Przynajmniej jedni. Do innych nawet nie przyszedł. Nie warto. I tyle. No i takie były szanse jego na polski KK, żeby stali o niego. A o co oni stoją? o POWOŁANIE. I tak mnie wylali z pracy i wiecej nie pójdę do żadnej pracy bo nie życzę sobie opini żadnego księdza o mojej pracy. tak mam rentę i będę siedzieć W CHAŁUPIE za 1000 zł na miesiąc. Bo co ja w ogóle dalej planuję? To. A w ogole te pieniądze to jest KREDYT bo co to renta - kto sie tu zdrowiem przejmuje, rodziną? No to kredyt z banku. SPadek i tyle. Ja po prostu musze mieć kredyt - co dalej? Tak po mnie a tak mogę być. A co będę robić? NIC!!!! Juz sie narobiłam - pracę na przyszłość mam. Ja jestem od założycieli banków - oni tez pracowali. Nic nie robili? I tyle. To wasza służba była leniwa albo głupia. Oni byli pracowici. I tak skończyli jak ja. Człowiek sie uczy rozumu. Dlatego mam rentę bo w Polsce wysilać się to SAMOBÓJSTWO i tyle. Tu sie kradnie , rozwala, ale żeby nic nie było na mnie to taki koniec, że się zajebałam Boną i Mengele ogranymi na kał i mocz. Oraz bratową z wymaganiami MISS WORLD i tyle. No cóz... ma takie wymagania niech latają. Ja nawet na mieszkanie nie dostałam. Nie opłacało sie. Nie miałam takiej TWARZY tudzież FIGURY i tyle :(

Ten mój ojciec tu uwazał ludzi , którzy tu mieszkali za chorych na łeb i tyle. Czy miał rację? A on był zdrowy. Porwał mnie ze szpitala, zostawił, a z ludzi sie śmiał. Choć dziadki nie żyły, babcia nie żyła - już miał 30 lat stary cymbał. On tu z 10 lat jeździł - pomiędzy 20 a 30 rokiem życia. Ale partner do rozmowy, nie? Szczyl bez matury 20 lat. No cóz... ale NIEMIEC. Bo jacy tu są ludzie. NIEMIEC mówiący po polsku. Hmmm... no cóz... co cię tu sprowadza zacny człowieku? Czyżbyś naprawdę nie miał sie jakiegoś innego języka nauczyć? No i miał powiedziec czemu tu jeździ. Mieli go zapytać co robi. Czemu nie? i tyle :( Co oni o nim wiedzieli? Ze w Niemczech życie jest ciężkie. No to tu nie. Że dziecko zostawił w tym domu rozpusty. No to bardzo dobrze zrobił. Pochwalili. Za chwilę drugie przyniósł. No cóz... :(

Ta, a ta renta to niby z czyich pieniędzy i kto ją będzie płacić socjal-patolko? Jesteś chora psychicznie i powinnaś być ubezwłasnowolniona i siedzieć w zakładzie bez klamek.

Gość crazy_lizard
chorych na łeb NIEMIEC, ale katolik i do tego żyd i komunista ?

Wiecie jak oni mi tę paczkę rozkradną na tej poczcie - bo nikt o mnie nie stoi I TAK JEST OD DZIECKA!!! ja powinnam być pod opieką jakiegoś psychologia czy pedagoga i oddana i tyle - no to wiecie jak to rozkradną to z moich krzyży rodowodowych POSZALEJĄ - jedna tragedia. To sa takie pieniądze. Bo gówno mam do żarcia a dobrze mi wariatka. A CZYJE TO JEST ZDANIE? Tego pierdolonego idioty KRAKOWSKIEGO obcenie z Warszawy? Chuja niech se ciul umyje i sie odpierdoli ode mnie bo mial wykurwiac dawno temu gto dupy nie ruszył i się posługuje JAK ZAWSZE bezrobotnymi w celu zaklepania sobie renty i emerytury STARY CIULAS NIE WIADOMO SKAD. Gdzie ma jebaka chory na chuja rodzine? Ma jakies dziecko? Jak sie mozna dogadac z telewizyjnym jebaką ktory pierdyknal z 10 osonb, wyjebal konia w odbyt i 12 facetow - co wy sobie nie myslicie? Jeszcze raz po nim usylsze i wlasnymi rekami mu chuja odetne i w dupie zrobie garaz - tyle mnie kuurtas jebanuy obchodzil. Sie mial w domu dziecka wychowac lepiej a nie rtobic za nie wiem kogo. i czy nie przesadzam nie - sram mu do ryja do dzis i niech wykurwia ciulas nie nauiczaonby niczego oprcz tegpo ze kradnie i jest KAROLEM SZYMANOWSKIM. kurwa mac CHUJEM W ODBYCIE NASTEPNEGO KKUTASA on jest a a moze i Karem szymnowskim KTO TO WIE? NIechb LODCHUJA CIUL NIEZONATY ODE MNIE - po co w ogole sie do mnie odzywal? Wyjeb i koniec. Nie obchodzi mnie ten RZYG Z ODBYTU i koniec. NIgdy go nie widzialam JEGO DUPY ZAMIOAST RYJA - nie byloi mnie nigdzie I WYKURW DO WPIERDLA I ON I TA PIERDOLONA W CIPE BANKIERKA Z SOSNOWCA - ,matlka Teresa z Kalkuity na mnie - cygfanska szmata z ojcem dyrektorem banku _ TY CIPO JEBANA W LEB ja jej na to -sie nie udlaw tym PIERDOLONYM W GLOWE mezem , elektrowstrrzasami, 1 dzieckiem i praca w nbanku z dziekatnatu - zbolala cipa 5 lat nie umiala poiwiedziec ze jest corka dyrektora baknku , prace ma z morderstwa pewnej kolezanki I CZEWGO KURWA CHCE? Taka jak ten kutas z telewizji czy CHUJ W DUPIE. bo tyle o wszarzu myślę. I CO MNIE TO WSZYSTKO OBCHODZI? Miałam sobie przemyslec bardziej moje wycieczki. Jeden zarzut. Moze uzyc mapy albo raczej siasc na dupe, ale juz mialam ksiazki ukradzione. NIESTETY. I to przez CARYCE Z MIELCA. Przez to tak jezdzilam jak idiotka. Obecnie PIERDZE DO RYJA kutasowi z telewizji i cipie z Sosnowca - taka mam kulture I WYKURW ODE MNIE. A paczka moja i koniec. Cygany same, oszusty i zdemoralizowane KURWY I CHUJE. Koniec. I to jest Polska. A takze te chwile gdzie mozna sobie usiasc i poczytac. Tyle :( A le czy kafe? Koniec. Ja tylko chce moja rente. Ona mi sie od dziecka nalezy za ojca bez praw rodzicielskich. To wszystko. I za powieszona matke. A reszta mnie nie obchodzi. ZADNE RODZENSTWO. mam rodzine i koniec. I tyle starczy. Co jeszcze? I rente. I tyle :(

Gość mpn
podoba mi się tekst 'chujodupocipy' ^^ thx za dobre sowo na dobranoc

wiecie ja się wyrażam, następnie idę do spowiedzi. Mówię swoje grzechy, załuję ich.NIE MA SEnSU być kulturalnym i poprawiać świat. Tak skończyłam. Jak ja miałam się walić z wszystkimi. Naprawde. A zadnej Warszawy nie było - tam była bitwa na sraczu - to wszystko. A taka wizyta to zadna. Niczego nie było. Ja się do niczego nie przyznam. Po prostu wizyty z ukradzionych książek. Tak sie nie robi się dowiem. Tak? A kradnie się cudze renty i emerytury? Wy wszystkich pouczacie, ale nic tylko krzyz wiecie NIE DO UNIESIENIA jak ci faryzeusze - drzazga w oku, krzyz że sie zarywam pod nim - to wasza codziennośc. No coz... juz ja to wiem. Ja wiem jak i ile pracowalam. Mnie nie musi nikt niczego udowadniać. Naprawde. I w jakim cygaństwie żyłam i żyję do dziś. Renta jest moja i koniec. Banków obecnie tu i tam lepiej nie komentować - nie moja sprawa zresztą. ja zajmę się poezja założycieli banków - moich przodków. Dużo zyskałam wysoką kulturą osobistą - naprawde. Obecnie jestem GULIKIEm - jestem malutka częścią gulika - niczym więcej. Czy mi dobrze? No właśnie - po prostu PASUJĘ. To wszystko. Po prostu nie rozumiałam GULIKA to wszystko. Bo mnie jest dobrze bez renty - JA PO PROSTU PASUJĘ DO GULIKA jako mały element, który sie w nim znajduje. Tak to nie - nie utożsamiałam sie z gulkiem, a teraz mam prawie 40 i sie dopasowałam. To wszystko i tyle :(

nie dostaniesz renty kurwo czemu? bo twoje teksty są bardziej zrozumiałe niż zwykle a więc ci się poprawiło 🖐️

Wiecie powiem wam nie wiem jaki i czy jest sens jakiś moich spowiedzi ale czuję że to jakis sens ma. Zawsze muszę sie poprawiac i tyle. Oczywiście jacy ludzie takie słownictwo choć mogłoby być lepiej. No ale to zmienić środowisko trzeba. A z takiego się wynieśc. Przez to czekam na tę moją rentę - od dziś to kredyt, ale renta na to mówię - z szacunku do dziadków bo wiecie tak oszaleli w tym ogrodnictwie też. Wy niczego nie rozumiecie. Wszyscy ograni na kał i mocz a im wszystkie zęby wyleciały. Oni mieli patrzeć pracy kiedy własiciciel pierwszego ogrodnictwa był homoseksualistą. I mieli dziecko, a on dziecka nie dostał. A chciał? I zniknął. To sie tak mówili. I TEMU SIE NIE INTERESOWALI ogrodnictwem, a nie że byli głupi. Jakoś tak nie wiadomo czemu ale nie. No wiecie może to przez to, że z tą matką ktoś rozmawiał i tak dalej. Może sie bali? Takie coś i tyle :( No cóz... nie wiadomo. Nie interesowali się. I TAK ŻLE ZROBILI SIE DOWIEM. Myśleli, że to jakiś awans społeczny. Do takiego czegoś sie dowiem. No ale słuchajcie do takiego czegoś, a kto był szefem poprzedniego wiecie ogrodnictwa? I koniec. Wszyscy zrobili z tego dziadka debila - wy też. Jedynie ze był po podstawówce. Jak to z brygidek. bo o co chodzi? o to. A babcia miała maturę - matka matki. I tak to sie nie podobało ludziom. Ha! A co jest idealne w życiu? Za to ich Pan Bóg ukarał bezdzietnością i tyle :( Taki już jest SROGI i tyle :(

No ale mnie wyzywasz - ja już idę. Kolejny dzien modlitw o moją paczkę z rentą juz za mną i tyle. Takie to życie jest. I nikt mi dziadka nie uszanował. A jakie wy macie wartości. I wiecie oni tylko te dziadki zrobili taki błąd , że UWIERZYLI, że ten 1 własciciel się powiesił. A on został zamordowany a ogrodnictwo sprzedane. CIEKAWE GDZIE? i tyle. Moze do USA? Kto wie. Bo gdzie to poszło? Nie wiadomo. A on został zamordowany I TAK SIĘ MIELI WYNIEŚĆ, a oni dziecko dziecko - juz zgłupieli, a tak sie mieli klupnąć w głowy i wynieść gdzie indziej ZACHOWUJĄC KEW i WTEDY matce by było dobrze, a tak nie. Moim zdaniem to jest ogrodnictwo z USA - z tego gościa, byłego służącego i tyle. Pytanie dla kogo. Może i dla bylych służących, ale utrzymali się. PRZY SŁUŻBIE i tyle :(

twoja choroba psychiczna definitywnie minęła a więc "paczki z rentą" nie będzie mogłabyś nawet prowadzić talk show w tvn

Gość była kotka74
uwielbiam ja............. buziaki laska :-)

Gość crazy_lizard
albo audycję u rydzyka

Gość była kotka74
crazy_lizard ok ...idziemy ..wyznacz datete :P i wez skrzynke browarka......

Gość crazy_lizard
ok ;P

Gość była kotka74
i to mi sie podoba ...... milutko :-)