Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cryyyyyy

związek z czarnoskórym

Polecane posty

Gość cryyyyyy

jakiś czas temu poznałam faceta, dwa lata starszego ode mnie, jest wspaniały, dba o mnie i chce jak najlepiej ... a ja ... ja sama nie wiem co o tym myśleć. jako gówniara zawsze uważałam, że fajnie byłoby mieć czarnoskórego faceta, a teraz ? teraz czegoś się boję, mam w sobie jakąś obawę, sama nie wiem o co. boję się zostać skrzywdzona, wykorzystana. boję się reakcji mojej rodziny, znajomych, chociaż nie są rasistami, nie przeszkadzają im osoby 'kolorowe' ale wiadomo, że różnie to bywa. któregoś dnia podszedł do mnie jego kolega i zapytał się mnie, co ja mu zrobiłam, że cały czas o mnie mówi, prosił mnie, żebym o niego dbała ... na początku może i pomyślałam, że robią sobie jakieś jaja, koleś szuka laski na jedną noc albo tak o dla zabawy, a że większość z nas, polek, słynie z tego, że szybko wskakuje do łóżka, to pomyślał, że jestem dobrym 'łupem' szczególnie, że ponoć wyglądam na niegrzeczną, ale zdecydowanie tak nie jest ... trochę moje podejście do tej sprawy zmieniły słowa mojej koleżanki, która znając go jeden dzień powiedziała, że chłopak jest wpatrzony we mnie jak w obrazek i że strasznie widać, to, że jest za mną. a ja, jak jakaś gówniara sama nie wiem czego chcę, co o tym myśleć ...

Gość helga3333
NIE qrwa NIE!

Gość cryyyyyy
??

Gość narkotyk666
MULATA NORWESKIEGO SPŁODZICIE!

Gość Nie Sa.
Gdzie mieszkasz i czy on ma obywatelstwo europejskie? Jeśli nie to wiecej niż pewne ze slodzi z tego względu Jeśli ma, możesz rozważyć znajomość ale i tak zawsze będziesz mieć problemy Z akceptacja Zawsze

Gość marlboro, ale nie pale
uwazaj zebyb cie nie zarazil. i sprawdz jaki ma paszport.