Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fermn Romero de Torres

Zrozumiałem kobiety

Polecane posty

Gość Fermn Romero de Torres

Kobiety są nielogiczne, ale jest w tym prawidłowość - kobieta pragnie czegoś wręcz przeciwnego, niż myśli lub mówi.

Gość Fermin Romero de Torres
(dlaczego nie mogę wpisać i z kreseczką w pseudonimie?)

Gość ciekawe czy zadziala
Í

Gość Í
.

Damo, ależ ten tekst napisała kobieta, zatem nie może on być prawdziwy. Prawdziwe są tylko pragnienia kobiety, a nie jej słowa czy myśli. PS. To i z kreseczką to duże i.

Gość od niemcow??!!
jak robisz duze i z kreseczka??

Gość mentaI cut
"one są bardzo logiczne. ich filozofia polega na ciągłym poszukiwaniu księcia z bajki. mają to tak utrwalone w mózgu, że byle pozer- kameleon, potrafiący się "jawić" jako rycerz na białym rumaku może mieć każdą..." to znaczy po co faceci wymyślili tego księcia z bajki i rycerza na białym rumaku, którzy przecież nie istnieją i nawet nie ma ich pierwowzorów, żeby łatwiej podrywać kobiety?

Centrum propagandowe Łuna-ja juz mam swojego''księciunia''ale to on mnie znalazł a nie ja jego:-D Ja nie należe do osób które wymyslają i wymagają Bog wie co a same nie świeca intel.Ważne aby się dograć🖐️

Nikt nie rozumie kobiet, nawet one same, ale to jest jak elektryczność, nie trzeba wiedzieć, jak działa, żeby cię kopnęło.

Centrum propagandowe Łuna- zgadzam sie z Toba w stu procentach-ale na ten czas stan nie uległ zmianie.... A małżeństwa dla mnie to fatamorgana dlatego pozostaję konkubiną🖐️

Gość była kotka74
Centrum propagandowe Łuna ...jak Ci sie uda to spotkaj sie ze mna ... zrobimy test jakie kobiety saaaaaaaaaaa

Gość kfkjkdjfh
Wasze rozkminy są tak durne, ze az mi sie nie chce polemizowac z nimi. Nikt Nie ma monopolu na prawde na temat czegos czy kogos, a Wasze opinie to jedynie puste frazesy, niepoparte zadnymi faktami a jedynie obiegowymi opiniami i zyczeniowymi teoriami. każdy ma jakis ideal nazwijmy to "model idealny" zwiazku i przyszlego partnera. Nie qwiem, jak mozna mowic, ze jedna plec bardziej, druga mniej.