Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WestCOAST

czy zwiazek moze przetrwac?

Polecane posty

Gość WestCOAST

Witam,mam pytanie.Jestem z dziewczyną od 3 lat,od dluzszego czasu nasze zycie erotyczne jest bardzo skąpe,otoz dziewczyna twierdzi ze nie potrzebuje seksu i ze jest on sztuczny itp,owczem poniewaz nie robimy go spontanicznie tylko zawsze o jednej porze i w jednym miejscu co tez stalo sie monotonne.Dziewczyna zawsze mi zadaje pytanie po co seks i wtedy sam nie umiem odpowiedziec-ale sadze ze seks to jest cos bardzo mocnego co laczy partnerow-widocznie jej jest on nie potrzebny,sadzicie ze ten zwiazek wytrzyma?Pozdrawiam:)

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
nie

a jakbyscie przestali robic to zawsze o tej samej porze i w tym samym miejscu? Sprobowali czegos nowego? Z tego co piszesz to i tak sie dziwie , ze dopiero po 3 latach jej sie to przykrzyc zaczelo

Gość szparka sekretarka łał
A jesli twoja dziewczyna to ten typ kobiety, która do szczęścia seksu nie potrzebuje? Bzykanie -owszem, ale w celu prokreacji. A potem to już nie. I biedni męzowie wypłakują się na kafeterii...

Gość bez instynktu
"Dziewczyna zawsze mi zadaje pytanie po co seks i wtedy sam nie umiem odpowiedziec-ale sadze ze seks to jest cos bardzo mocnego co laczy partnerow" oboje jesteście jacyś nietrafieni ;) jakby mi facet rzucił takim sucharem jak ty powyżej to chyba umarłabym ze śmiechu