Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona___19

Sex ze starszym

Polecane posty

ciekawe ilu 47latków zadowolonych by było z tego że jego rówieśnik posuwa mu dla zabawy córkę?:O

V34 lubieprzepraszam za błąd...co ty wiesz o życiu udajesz jakiegos psychologa.Wd nie to sex w takim wykonaniu wcale nie jest zły

A ile córek byłoby zadowolonych z tego, że ich 47 letni tatuś posuwa ich rówieśnicę ? W dzisiejszych czasach cięzko zadowolić kogokolwiek :classic_cool:

nie wierze ze taki uklad moze dlugo przetrwac tym bardziej ze sprawy sie moga skoplikowa Dziewczyna w koncu zostanie sama porzucona i moze z dzieckiem . taki mysle bedzie final tej znajomosci

Gość kozinostra
do v34 moj kumpel ma 39 a moja curka ma 21 a ja mam z tego 400zl za kazda wizyte

vieviór :O wybacz ale spaliłes sie dla mnie na całej linii.... wyobraźni ci brak?:O bo z tym dyskretnym to raczej gadka wyglada jak rozmowa z jakimś dresiarzem :classic_cool:

kozinostra do v34 moj kumpel ma 39 a moja curka ma 21 a ja mam z tego 400zl za kazda wizyte to koniecznie przeznacz to na korepetycje z jęz. polskiego :O i dobrego psychiatre :P

co moze wiedziec dziwietnastolatka o zyciu dopiero sie ksztaltuje poznaje swiat w kolo a milosc w tym wieku bywa nie dojrzala i nie rozsadna

sebal jedyny rozsądny głos na puszczy 😭

Gość r0bert
Ale wam zal dupe sciska ze koles 47letni albo starszy moze byc super dla 19-latki, bo cala reszta 47+ to pewnie zchorowane pierdziele!! co dokosciola z zona w mocherowym berecie biega!

Jestem tego zdania jeśli jest to tylko czysty układ tylko sex i wszystko jest już powiedziane wyjaśnione ze nie może być nic więcej.Jeśli obie strony to akceptują to dla mnie jest ok

Eee tam...Czasem facet w tym wieku wyglada duzo lepiej niz nie jeden 25-35 latek :P Niekoniecznie musi byc starym dziadem :) Jezeli pociaga autorke fizycznie,nic jej nie obiecuje i jest im razem w lozku dobrze,to czemu nie?Oby tylko wpadki dziewczyna nie zaliczyla :)

dyskretny:O koorwa człowieku jakie swiadome dziewczye ma 19 lat!!! czytasz sie troche?? tu nie ma świadomosci. 19latka marzy o romantycznej miłosci na lata!!😭 :O zreszta z kim ja gadam?:O

30latka i to po przejsciach moze juz patrzec na taki układ jako czysto fizyczne doswiadczenie czy uzupełnienie, ale jak to robi 19latka to ma chyba nie równo pod sufitem :O wiec raczej proponuje takiej unikac a nie wdawac sie wz nią w jakiekolwiek relacje :P Tak naprawde to nawet za duzo makaronu nie trzeba by taka laskę wyrwac:O

Gość tulipan666+
juz zaden mlody nieche jej chcac wiedz za stare pryki sie wziela ciekawe ile muszi sie naeczyc zeby mu laske zrobic, pewnie na drugi dzien ma obolale rece i kark, stary gnoj rucha ja jak tylko chce i sie smieje a ta glupia pinda mysli ze to milosc. pewnie wszyscy w kolo sie z niej smieja. Pewnie jego zony dupa i cipsko juz wyrobione to znalazl sobie ciasna maszyne do ruchania

dyskretny33 Czyli twierdzisz ze 19 latki to bez myślne istoty nie bezmyslne, emocjonalnie niedjorzałe i takimi romansami napewno nie mają szansy na dojrzałość :O krzywda nie pozwala dojrzewać. a pogrywki na uczuciach tak młodej dziewczyny to koorestwo:O i robią to własnie niedojrzałe, skrzywdzone osobniki w opakowaniu starego niewyzytego pryka. Bez odbioru :O

a w tym wieku, to mu w ogóle staje, czy ona musi się namęczyć, żeby się namęczyć i nalizać i nic? ;):D

Gość tulipan666+
do Iwona__19 jak juz 47 latkowie ciebie nie beda ciiebie chcieli to co wtedy trupiaro jedna?

no tak, tulipan, w tym wieku, to facet w ogóle popełnia przestępstwo, że żyje:D

Ile ludzi tyle poglądów jedni są za drudzy przeciw a jeszcze inni może by coś powiedzieli ale nie bardzo wiedzą co.Dyskusja na ten temat to temat rzeka.To właścicielka posta mogła by się wypowiedzieć czy to jest jakieś uczucie czy nie..

No cóż nierozsądna dzieweczka jest.Może jej imponuje tym czym nie zaznała w miłości rodzicielskiej.Związek się rozpadnie to wiadomo.Temu co myśli ,ze facetom w tym wieku erekcji brak jest zwyklym prawikiem i cymbałem

Ile ludzi tyle poglądów jedni są za drudzy przeciw a jeszcze inni może by coś powiedzieli ale nie bardzo wiedzą co.Dyskusja na ten temat to temat rzeka.To właścicielka posta mogła by się wypowiedzieć czy to jest jakieś uczucie czy nie..

Fau, doceniam ofiarną walkę o duszę tego niewinnego dziewczęcia, które - jak sądzę - świtnie się bawi, dogrzewane żarem twych wystapień

Gość myślimy, że powinny wybierać
On zimny, on zimny, ona gorąca Ona go trąca, I prawą nóżke na niego kładzie, Ruszaj się ruszaj,ty stary dziadzie.

Gość wrrrrroona
Nie mam pojecia dlaczego co niektórym :P przeszkadza fakt że Iwonke posuwa stary pierdziel :classic_cool: mi tam to zwisa😴