Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za duzy wybor

wozek spacerowy baby design walker czy graco mirage

Polecane posty

Gość za duzy wybor

witam zastanawiam sie nad tymi dwoma wozkami i nie wiem ktory bylby lepszy. obecnie posiadam jedo bartatina i jako gondola sprawdzil sie swietnie ale juz jako spacerowka niekoniecznie. potrzebujemy niewielkiego i lekkiego wozka do auta i zarazem wygodnego dla dziecka. niestety nasze jedo wypelnia pol bagaznika a na dodatek jest dosc ciezki. moze macie jakies swoje typy?

Gość hoyoy
mam design walker i jestem z niego bardzo zadowolona. Ma praktyczny material na siedzisko, ktory sie pierze. ale widze ze ten drugi bardzo podobny, i jednak tanszy....

Gość a co myslicie o wozku
Bertoni City?

Gość za duzy wybor
dziekuje wszystkim za rady:)

mieliśmy pierwszy basby design, tylko inny model, odpadły po roku 2 kółka, dosłownie złamał się element stelaża najpierw z jednej, po jakimś czasie z drugiej strony, fakt, że oprócz dziecka woziłam zakupy ciężkie:) poszliśmy do sklepu gdzie go kupilismy, Pan nam powiedział, ze tej firmy tak mają... szkoda, że wcześniej nie uprzedził, w każdym razie kupilismy coneco i jak na razie nie do zajeżdżenia dodam, że baby design nie ma problemu z zamówieniem części jak cos się dzieje

Gość już muszę decydować
traper też jest fajny chciałam go kupić... ale moim zdaniem jest mały... tzn ma małe siedzisko a juupi ma bardzo duże siedzisko i wgl uważam że jest super :)

nie widziałam na żywo jupi, ale ten nasz ma duże siedzisko, w porównaniu z tym co miało baby design nawet dużo większe:) powiem Ci że bardzo duża jest róznica w prowadzeniu z jedną dużą rączką, łatwiej, nie ucieka tak wózek, ta tacka też przydaję sie, a zawsze można ją zdemontować. jak chcesz kupić na allegro zawsze możesz spytac sprzedawce o wymiar siedziska, bo moze jeszcze coś Ci wpadnie w oko;)

Gość już muszę decydować
ale na pewno nie jest tak duże jak w juupi trapera i juupi oglądałam w sklepie na żywo i miałam jedną koło drugiej i zdecydowanie widać na gołe oko juupi ma duże siedzisko wgl wystarczy popatrzeć na innych aukcjach i porównać wymiary też myślałam że spacerówkę z rogami jest trudno prowadzić ale to BZDURA!!i to że ucieka na boki również BZDURA! prowadzi się równie dobrze jak i z jedną rączką nawet można również prowadzić jedną ręką bez problemu i rozmawiać przez telefon autorko proponuję ci zrobić rajd po sklepach i porównać wszystkie spacerówki jakie wpadły ci w oko ale ja juupi polecam ci z całęgo serca też bardzo fajnie się składa po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca tylko jednym minusem jest to że nie ma żadnej kieszonki na drobiazgi ale juz się przyzwyczaiłam sporo kosztuje bo ja płaciłam na allegro razem z przesyłką 629 zł ale nie żałuję tych pieniędzy :)

Gość już muszę decydować
wymiary siedziska TRAPERA szerokość 33 głębokość 21 wysokość - 44 i to jest duże siedzisko ? - MAŁE juupi szer- 35 głęb 25+15 wys 51