Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator..............

Dlaczego ładne kobiety wstydzą się swojego ciała ?

Polecane posty

Gość obserwator..............

Często widze jak naprawde ładne ,niektore wręcz sliczne super zbudowane kobietki ,dziewczyny zakrywają swoje ciało workowatymi bluzkami o 2 rozmiary za dużymi , spodniami w 30stopniowym upade, spódnicami po ziemie... najwięcej jest ich na basenach i nad morzem, kostiumy jednoczęsciowe, jakieś chustki na posladki i uda :O Za to kaszaloty, pasztety , kobiety ktore powinny najpierw schudnąc ,iść na rower ,ogolić się tu i tam - pokazują swoje ''wdzięki :O'' KAZDEMU , dziś rano widzialem mlodą lekka nadwaga , spodnie dżinsowe ,dwie fałdy wystawały zza ciasnych spodni, widac cały mało aptetyczny brzuch , pochyliła sie bo upadł jej bilet...brak majtek !!! poł tylka widac i rów :O Chyba nastały czasy ,w ktorych ładne osoby mają kompleksy a brzydale uwazają sie za pięknosci :O 🖐️

Gość Pomocy!90
:D

Gość fggggggggbf
ale jak to bez majtek?! :D :O bosz..

Gość facet sie wypowiada
tez to zauwazylem. byc moze dobre dupeczki sa swiadome swojej urody i nie musza tego podkreslac na kazdym kroku, za to pasztety musza jakos sie dowartosciowac. warto tez zwrocic uwage, ze najczesciej najbardziej wyzywajaco ubrane sa "laski", ktore maja powiedzmy, nieciekawa twarz, ale cycki jak najbardziej, zatem chca podkreslac swoje atuty. dziewczyna przekonana o swojej urodze widocznie nie musi tego udowadniac na kazdym kroku.

ha ha ha !!! Fuuuuu-najgorsze to jak te tłuste świenie sie schylają i całe rowy im widac :D bleeee A ja na plaże bym nie wyszła już ponieważ po porodzie mam rozstępy i mi wstyd :P

Gość OnaenaonA
Dlaczego wam facetom wydaje sie, ze dziewczyna wychodzi z domu po to by byc podrywana? Ja nie lubie wygladac wyzywajaco. Boje sie facetow stojacych np. we trzech na progu jakiegos sklepu, ktorzy za mna krzycza na ulicy albo gwizdzacych na mnie robotnikow drogowych. Moje cialo jest dla mojego mezczyzny, po co mam przyciagac innych? Moge sie ubrac wyzywajaco, gdy ide z nim- dla niego, bo daje mi poczucie bezpieczenstwa. Jak jestem sama boje sie zaczepek.

Jednak najlepsze są dziewczyny:pol włosów czarne (odrosty) pol żółte brudne niemyte zęby, blade grube cielska w krostach na plecach i dekoldzie wymalowane jak kurwy tanimi kosmetykami stojące przeklinające, palące myślące że są fajne ładne a każdy się na nie patrzy z zazdrości a nie z zażenowania

Gość mireczkowataa
dlaczego od razu wstydzą? Bo nie chodzą pół nagie?? Ja też rzadko ubieram się wyzywająco, bo w dzisiejszych czasach czasem naprawdę strach! Ostatnio szłam w krótkich spdenkach, więc ani wyzywajaco ani pół nago i zaczepiło mnie trzech takich typków! A, zeby było lepiej szłam z dzieckiem!! Świat schodzi na psy i tyle. A ja nie potrzebuję dowartościowania poprzez obleśne hasła ani pożądliwe spojrzenia.

Gość czizaz ludzie
Widzisz właśnie dlatego. Dziewczyny już napisały wszystko. Żeby uniknąć obślinionych facetów rzucających za tobą niedwuznaczne teksty. Bo to obleśne.