Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nientex

Nie moge tego pojac ..

Polecane posty

Gość nientex

Zaczne od poczatku .. bylam (jestem juz sama niewiem) z facetem prawie dwa lata. Miedzy nami bylo cudownie oboje sie kochamy itd lecz ostatnio zaczelo sie psuc, klocilismy sie doslownie oo byle pierdoly no i powoli on zaczal miec tego dosc. Powiedzial, ze powinnismy sie rozstac bo on maa dosc, i juz nie ma sil na to wszystko. Bylo mi ciezko ale powiedzialam mu, ze ja go na sile trzymac nie bede skoro nie jest szczesliwy ze mna. On na koniec dodal, ze mnie kocha i byc moze jeszcze sie zejdziemy jak ochloniemy. Wiem, ze to brzmi jakby on chcial teraz poszalec a pozniej wrocic ale on zapewnia, ze on potrzebuje czasu by sie przekonac czy mu mnie brakuje itp. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze on pisze do mnie jakgdyby nigdy nic sie nie stalo, traktuje mnie jak swoja dziewczyne. Gdy ja wyszlaam bez niego ze znajomymi to byl zly, ze mu nic nie powiedzialam. Chyba byl zazdrosny. Albo czasem mowi mi ze nie chce mu sie ze mna gadac i mam nie pisac nie dzwonic aa gdy tego nie robie to on sie rzuca, ze czemu sie nie odzywam. ;/ Meczy mnie to juz bo on "nie wie" czy chce byc ze mna czy nie. A ja wolalabym wiedziec na czym stoje niz robic sobie nadzieje. Powiedzialam mu to a on uwaza, ze jak za soba potesknimy to pomoze to nam ... nie wiem juz co mam myslec o tym i potrzebuje opini osob ktore spojrza na to z boku i byc moze zrozumia mnie i jego. Ja go kocham i mi zalezy i jest mi ciezko jak on tak sobie pogrywa. :(

Gość nientex
zrozumieja*

Gość moje trzy
Pewnie robisz mu jazdy, osaczasz go, może zbyt szybko chciałaś jego deklaracji co do waszej przyszłosci. Ach, facet czasami potrzebuje pobyć w "swojej jaskini", pomysleć, zastanowić się. Pozwól mu na to, niech ochłonie. No, chyba, że już Cię nie kocha, to wiesz...🖐️

Gość nientex
Jak narazie to przestalam do niego wypisywac bo skoro nie mial ochoty ze mna rozmawiac... no ale jak przestalam to on od razu z pretensjami czemu nie pisze -.-

Gość moje trzy
Może on z tych neurotycznych facetów, którzy to mówią: "odejdź ale bądź" :)

typowy dzieciak, mówi jedno, robi drugie, sam nie wie o co mu właściwie chodzi, także postaw sprawe jasno i zapytaj się, czy wracacie i naprawiacie a jak nie to się ładnie pożegnaj

Gość nientex
Powiedzialam juz mu, ze jezeli nie widzi przyszlosci dla naszego zwiazku to niech mi to powie przynajmniej nie bede sobie robila nadziei. A on , ze nie wie. On sam w sumie nie jest pewny czego by chcial, zauwazylam to bo jak zadzwonilam to byl zly i gadal po chuj dzwonie ... -.- i powiedzial, ze chyba nie bedziemy razem aa za chwile sms ze moze taak ale musimy pobyc sami na jakis czas. Cholera wie

Gość pomocy1706
typowy pies ogrodnika. sam nie weźmie, drugiemu nie da

zerwij kontakt bo to niedojrzały bachor, i jeszcze te słownictwo... jak nie wie, to znaczy, ze nie a trzyma Cie przy sobie, na wszelki wypadek

Gość nientex
Dokladnie mowil mi, ze mam sobie wychodzic itd i o ile nikogo nie poznam to moze jeszcze bedziemy razem. Tylko, ze jak zaczelam wychodzic to on ma pretensje, ze wyszlam (pewnie do kogos) no i oczywiscie zal, ze go o tym nie poinformowalam. Nie chce czegos takiego bo jus sama nie wiem co robic.

Gość moje trzy
Osobowość niedojrzała. A seks już był? i czy udany?

Gość nientex
Bylismy ze soba prawie dwa lata wiec seks byl i zawsze bylo super on sam to mowil, ze mu zajebiscie itp. A jak narazie to nie widzielismy sie ponad tydzien.

Gość moje trzy
No to być może trzyma Cię w "rezerwie" ze wzgledu na udany seks. A przyszłosci budowac z Tobą nie mysli.

Gość nientex
Wiesz ja zdaje sobie sprawe z tego, ze on moze chce tylko tego ale jesli nie bedziemy razem to seksu nie bedzie wiec ... Mimo tego, ze go kocham i mi zalezy

Gość beatasmarkata
też miałam jeszcze do niedawna taką sytuację jak Ty , ale postanowiłam że nie dam siebie tak traktować . koleś traktuje Cie jak zabawkę a Ty sobie na to pozwalasz .. postaw mu sytuację jasno . albo jesteście razem albo nie . po co takie sranie się i dawanie sobie czasu . ja z moim obecnie już byłym chłopakiem się rozstałam a robił dokładnie to co robi Twój facet . i szczerze mówiąc jestem teraz o wiele szczęśliwsza . początek był trudny , ale teraz jest o wiele lepiej ;) trzymam kciuki za Ciebie i pozdrawiam ;)

Gość moje trzy
No i o to chodzi. On wie, że Tobie zależy i przybiegniesz na każde jego zawołanie i rozłożysz nóżki. A później on znów nie będzie wiedział czego chce. Przetestuj dziada. :D

Gość nientex
Tez bym chciala by on sie w koncu okreslil czy bedziemy razem czy nie. Bo juz mam dosc czekania az on sobie to uswiadomi. Jest mi ciezko no ale ile mozna. Wedlug niego to czy bedziemy razem zalezy od tego czy bedzie mu mnie brakowac i jak mocno bedzie tesknil. I to pomoze -.- A czym dluzej on sie tak zachowuje to dla mnie jest to bardziej meczace.

Gość nientex
A jak to bedzie dluzej trwalo to sama chyba mu powiem, ze nic z tego nie bedzie bo gdyby mnie kochal i gdyby mu zalezalo to by wiedzial ze chce byc ze mna. Bo ja wiem czego chce a on musi zatesknic by sie dowiedziec czy mu na mnie zalezy. -.-

Gość beatasmarkata
ale samo to jego odzywanie się do Ciebie pokazuje że nie ma on szacunku .

Gość nientex
Wlasnie tego tez nie rozumiem bo on ma jakies chore odpaly raz jest mily i w ogole kochany a za chwile jak mu cos odwali to sie odzywa do mnie gorzej niz do swoich kolegow. Juz mu nie raz zwracalam na to uwage i on zawsze przeprasza itp Jak sie tak do mnie odzywa to ja poprostu sie rozlaczam, wychodze zalezy od sytuacji. A jemu pozniej glupioo jak on to mowii

Gość beatasmarkata
skoro przeprasza i nadal się tak zachowuje to wcale nie jest mu przykro . no nie wiem co Ci poradzić koleżanko . ja bym go zostawiła na Twoim miejscu .

Gość nientex
Juz sama sie teraz zastanawiam czy jest sens w ogole w tym wszystkim. Kocham go i mi zalezy i trudno mi to wszystko przekreslic no ale juz tez sie mecze w tej sytuacji ile on ma sie jeszcze czasu zastanawiac, wszystko ma byc tak jak on chce i w ogole -.- Wszystko co sie dzieje to zapewne moja wina i tyle .. eh musze powaznie pomyslec co z nim zrobic.

Gość beatasmarkata
nie obwiniaj się bo to nie Twoja wina . czasami po prostu tak w życiu jest . nie zawsze się układa .

Gość nientex
On mnie obwinia o to, ze sie klocimy.

Gość beatasmarkata
nie słuchaj go w takim razie . widocznie nie dojrzał do poważnego związku i olej go . szkoda żebyś cierpiała .