Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uttyyytyytyty

Dlaczego większość facetów to prostacy? Niemili ,chamscy

Polecane posty

Gość uttyyytyytyty

wystarczy ze napisze na czacie ze nie szukam seksu ani kochanka tylko wpadłam pogadac kogos poznac obrazają sie i namawiają dalej, proponują kase ( 100-200 zł ) za spotkanie... gdy napisze jakis starszy 30,40 latek ,odpowiadam ze poszukuje kogos w swoim wieku 24-28 lat , tez fochy jak male dziewczynki ,wyzwiska : kurwa , szmata, pizda, spierdalaj stąd , pierdolony kaszalot i setki innych odzywek ktorych nigdy nie znałam :O Dlaczego w realu nie jestescie tacy odwazni? Tylko przez ekran potraficie atakowac innych ,wychodzi z was prostactwo , jak wiadomo internet ,czaty to przekrój spoleczenstwa, w realu tez tacy sami :(

Gość Pomocy!90
u mnie nie ma reala ale jest biedronka

Gość eeeeeeeeeee1111111
bo to cioty, prawdziwych facetów juz nie ma ,została kupa ,zobacz jacy debile piszą na kafe

Gość jdigj9rege
Żałosna jesteś... :O Normalni faceci nie siedzą na czatach, wbij to sobie do pustej makówy i wypierdalaj 🖐️

Gość catrice
frustracja, :/ brzydale nie moga odnalesc sie w prawdziwym zyciu. Kobiety ich nie chca wiec wyladowują sie za pomoca obelg i wyzwisk. Piwnym brzuchem, niedomyciem i żelem na wlosach chca zawojowac świat.

Gość kasiautor
Na czacie nie znajdziesz nikogo normalnego,trzeba mieć naprawdę wielkie szczęście.Daj sobie spokój z czatowaniem.

Gość ja szanuje kobiety
po prostu traktuje kazda tak do czego została stworzona czyli jest ona dla mnie tak jak wyzej ktos napisał potencjalnym workiem na sperme

Gość catrice
uderz w stół...

{ Dlaczego większość facetów to prostacy? Niemili ,chamscy } Pytanie z założenia jest fałszywe. Życia by ci nie starczyło by poznać większość mężczyzn. ;) Ba, poznać większość czatów. :P