Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za duzoooo o ooo

Mam zbyt duże piersi :( jestem załamana z tego powodu

Polecane posty

Gość za duzoooo o ooo

Cycki jak arbuzy , 21 lat, wyglądam młodziej , do tej jestem malutka i dosc szczupla, poszło mi w piersi zamiast we wzrost ,wstydze sie chodzic na basen ,wszyscy sie na mnie gapią :O kiedys jedna dziewczyna nawet zapytala mnie ile dałam za implanty :O czy jedyna metoda na ich zmniejszenie to operacja? jest jakis naturalny sposob? schudnąc nie moge bo juz jestem b.szczupla

Gość ciekawyswiaata
chetnie cie poznam i pobawie sie Twoimi bimpałkami, może hiszpan??

Gość ciekawyswiaata
o nie juz sie nie chce nimi bawić feeee

Gość badylarz .
One nie wyglądaja jak arbuzy - juz raczej jak cukinie.

Gość jagienkaa
Duż piersi potrzebuja odpowiednio dobranego biustonosza. Wtedy pieknie się układają. No i te spojrzenia facetów... mniam. I te pytania o implanty - też budujące :))

Gość rzanszeta
brzydkie sa te piersi .

to chyba byl podszyw z tym zdjeciem ? masz az takie brzudkie piersi?

Gość gigi spoko
Ojej no to faktycznie, nie za ciekawe. Ja bym ich nie pkzywał bez dobrego stanika

Gość weronika ....
pamietasz gadalismy ostatnio o twoich piersiach, mialam podac ci adres dobrego sklepu ze stanikami ale nie mogłam znalesc. jako ze mieszaksz w innym woj. mozesz do nich zadzwonic i zapytac czy poleca jakis sklep ze stnaikami w twoim miescie. tzn chodzi o dobur stanikow bo nie kazdy umie. Royal Avenue A. Skrzypkowski ul. Warszawska 111 15-078 Białystok tel. 85 732 28 00

Gość el chulo.
Co z tego że biustonosz im nada ładny kształt jak bez dalej będą brzydkie,piersi powinny być kształtne same w sobie czyli nie mogą być za duże.

Gość weronika ....
dobierz se najpierw odpowiedni stanik pozniej zastanawiaj sie nad poprawa wygladu .

Gość za duzoooo o ooo
to nie moja fotka !!!! ja nie mam az tak zwisających, rozmiar w sumie podobny

Gość weronika ....
jak bedzie nosila piersi w staniku za 15 pln to za 3 lata beda witały sie z pepkiem co ranek. niech kupi dobry stanik... dobrze dobrany. p[ozniej cwiczenia i smarowanie ... dbanie. tylko tyle spadam.

Gość MisiaPysiaMisia
ja też mam duży biust... mam 20 lat, rozm. E mam 128 w obwodzie i 80 pod biustem... ale raczej traktuję to jako atut.... staniki kupuję w sklepach intimissimi ... trochę kosztują, ale biust bardzo ładnie się w nich prezentuje. smaruję też balsamem ujędrnającym... dlatego że, gdy ściągam stanik, trochę opadają... ale są zgrabne :) waże 64 kg, wzrostu mam 168 :) nie zamierzam pozbywać się cycuszków.... mój facet jest z tego powodu bardzo szczęsliwy :) fakt... duże piersi nabawiły mnie problemów... zbyt duży biust powoduje obciązenie kręgosłupa... dlatego mam rwę kulszową.... nikomu tego nie życzę :) najważniejsze to wykorzystywać swoje atuty:)