Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa84

On jest ze mn tylko dla dziecka

Polecane posty

Gość smutnaa84

moj facet powiedzial mi ,ze mieszka ze mna tylko ze wzgledu na nasza 2letnia corke. miedzy nami jest bardzo zle,juz nie chce mi sie zyc.Wraca z pracy i zaczyna sie awantura...mam dosc.

Gość to odejdz
po co sie meczyc?

Gość psia końcówa
jesteś na jego utzrymaniu? mieszkasz u niego? nie masz nic swojego ? wisisz na nim? jak nie to odejdz

Gość smutnaa84
mieszkamy za granica z moja siostra i jej mezem,wiec to ja musze sie go pozbyc . zdradzil mnie w 5 miesiacy ciazy ,byl z nia pol roku i gdy sie urodzila nasza corka wrocil do mnie ,wybaczylam mu ,zamieszkal z nami.Ciagle mowie mu,ze jesli mnie nie kocha i nie odpowiadam mu ,powinnien sie wyprowadzic,ale jemu jest bardzo wygodnie mieszkac z nami,gdzie ma ugotowane i uprane.

Gość i po co to ciągnać
Nie rozumiem w jakim celu to ciągniesz? Codziennie się kłócicie,a dziecko to widzi! Między wami już nie będzie lepiej,skoro wiesz,że on cię nie kocha i poza dzieckiem nic was nie łączy,to po co się zmuszać do bycia razem? Dla dobra dziecka i Twojego-pozwól mu odejść.

Gość smutnaa84
slepa milosc,bylam bardzo zakochana...ale teraz wiem ,ze przez niego zmarnowalam sobie zycie.Coreczka mnie tylko trzyma przy zyciu,jest wspaniala.On nie figurujc w aktach jako ojciec ,bo nie zasluguje na to...myslalam ,ze to zmienie,ale widze ,ze nie warto

Gość to odejdz
no ja piernicze... Dziewczyno zdradzil cie w ciazy....!!! Urzadza awantury po co sie meczysz??? jeszcze ci pewnie łaske robi ze z toba jest??

Gość smutnaa84
chcialabym ,zeby sie poprostu grzecznie wyprowadzil,bo ilekroc rozmawiamy ze soba konczy sie na klotni,nie chce doprowaozac do patologii i zeby dziecko bylo swiadkiem awantur rodzicow.on jest bardzo wybuchowy,boje sie ,ze sie zemsci za to ,ze wyrzuce mu rzeczy za drzwi

Gość tak julitka , kocha
dziewczyno gdy jego nie bedzie w domu pakujesz wszystko w czarne worki i wystawiasz za drzwi , zmieniasz zamki i po problemie, siadasz w salonie zapalasz fajke czy co tam innego lubisz i z każdym wdechem czujesz przypływ nowych sił , nowego zycia , szczęścia potwierdzone und sprawdzone przeze mnie

Gość BeyonceKnowlessssss
walizki za drzwi a jak sie bedzie rzucał to dzwon po policje kobieto