Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolka #

Facet bez prawka i auta to nieudacznik

Polecane posty

Gość Wiolka #
najmadrzejszy na swiecie - jeszcze raz mówie zmien nick bo ten ci zupełnie nie pasuje

Wiola, wydaje mi się, że nie każdy marzy o tym, żeby miec prawo jazdy - nie przywiązuje do tego wagi po prostu, co nie znaczy, że jest nieudacznikiem, choć nie powiem, prawo jazdy jest bardzo przydatne, w wielu sprawach, np duże zakupy, wyjazd gdziekolwiek, przecież człowiek nie będzie się tułał ciągle busem,, ale jak kto woli

Gość normalnie jej to powiedz
miałam takiego całkiem niedawno a mam juz prawie 30 lat taki facet jest jak wrzód na dupie społeczeństwa , jaki to był upierdliwy dla mnie czas , wszędzie musiałam go zawozic czyli robic za kierowce, musiałam po niego jezdzic bo wychodził z załozenia ze skoro ja mam on nie bedzie w umówione miejsce tłukł sie autobusem , porazka jednym słowem po paru miesiacach wyladowal z kopem na doooooopie ,zdziwiony

Gość powiem i ja.....
Wiolka # co znaczy że każdy powinien mieć ?....a gdzie jest to napisane hmmmm ? ja uważam że prawo jazdy jest przydatne i owszem ale nikogo do niczego nie należy zmuszać mojej koleżanki mąż dopiero po 10 latach małżeństwa poszedł bo stwierdził że jest gotowy i chce je mieć ale dla jego żony nigdy to nie było problemem i do niczego go nie namawiała chociaż ona miała prawko i auto jeszcze za nim się poznali

Gość Wiolka #
najmadrzejszy na swiecie - ja wiem, że ci się podoba, ale do ciebie wybitnie nie pasuje bo jesteś zwyczajnie głupi

Gość Wiolka #
najmadrzejszy na swiecie - a sam zdecydowałeś sie na prawo jazdy?

Wiolka Tak, mam prawo jazdy od prawie 10 lat. I zeby bylo smiejszniej: mam prawie nowy, nietani samochod:) Ale mam tez znajomych, ktorzy nie maja auta i wcale nie uwazam ich za nieudacznikow. Ok, zgodze sie z Toba z tym, ze prawko wypada jednak miec i ktos kto go nie ma jest troche "ulomny".

Gość Wiolka #
"po paru miesiacach wyladowal z kopem na doooooopie ,zdziwiony" brawo!! też bym takiego kopnęła w dupsko

Gość Wiolka #
BluMen orginal - widzę że prawdziwy facet w końcu zawitał na topiku ;)

Gość Wiolka #
"co znaczy że każdy powinien mieć ?....a gdzie jest to napisane hmmmm ?" nigdzie nie jest napisane, jak facet nie chce mieć to niech nie ma, ale dla mnie pozostanie nieudacznikiem

Gość Wiolka #
najmadrzejszy na swiecie - ludzie naprawdę inteligentni nie obnoszą się ze swoją inteligencją, a pomijając ten fakt ty naprawdę jesteś zwyczajnie głupi (miałam okazję czytać twoje inne wypowiedzi na forum, żenada)

Gość normalnie jej to powiedz
żaden facet nie powinien zabierac głosu w tym temacie, bo to nie oni męczą się z tymi nieudacznikami , nie oni muszą ich wozić !!! tylko ich kobiety mają przejeb...... z taką ofiarą losu

Gość sdfsdffsdg
Nie mam prawa jazdy, jeżdżę autobusami, busami, pociągiem i jest git, mogę się wyspać w drodze albo poczytać. Zdanie jakiś pustych lal wisi mi i powiewa, za dużo jest teraz idiotek, które wypisują, co facet MUSI. Ja nic nie muszę, żyję po swojemu, a od idiotek trzymam się z daleka.

ten temat wyraża zdanie Wiolki mozna to komentować, zgadzać sie lub nie ze zdaniem Wiolki.

Gość Wiolka #
"tylko ich kobiety mają przej**...... z taką ofiarą losu" dokładnie, to jest trafne określenie "ofiara losu" taki facet naprawdę jest ofiarą, taki który musi prosić mamusię, tatusia lub swoją kobietę o wożenie swojego leniwego dupska

taki facet naprawdę jest ofiarą, taki który musi prosić mamusię, tatusia lub swoją kobietę o wożenie swojego leniwego dupska " bierzesz pod uwagę ze można jeździć na rowerze? :)

Gość Wiolka #
"które wypisują, co facet MUSI. Ja nic nie muszę, żyję po swojemu" to zyj tak jak chcesz, przeciez nikt ci nie każe robić prawka, ale ja bym takiego niedojdy nie chciała jeździj sobie dalej busami

ale ja bym takiego niedojdy nie chciała" no i?

Gość hahaha przyszedł regres
pracownik kafe, który sam nie ma prawka i przegrywa zycie na kafe, codziennie do 15 🖐️

Gość hmm hmm a ja powiem tak
Ja się z Wiolą zgadzam, też bym nie chciała takiej męskiej cipy, facet to musi być facet a nie chłopaczek na rowerku czy hulajnodze, widzę że wielu facetów na tym topie się burzy ale widocznie prawda w oczy kole

Gość Wiolka #
"facet to musi być facet a nie chłopaczek na rowerku czy hulajnodze, widzę że wielu facetów na tym topie się burzy" dokladnie, zresztą taki nieudacznik jest dla mnie aseksualny, tak jak powiedziała fiku miku facet za kierownica jest pociagający, a facet tłuczący się po autobusach jest... ofiarą