Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakame

Jak się już dorobię, to będę miał dziewczynę

Polecane posty

Gość wakame

Na razie nie mam perspektyw na dobrze płatną pracę, dopiero za kilka lat. To co zarobię odkładam na mieszkanie, a że mieszkam jeszcze ze starymi to nie muszę płacić czynszu. Jak już się dorobię tego mieszkania to pewnie będę miał ze 35 lat, bo wiadomo jakie są realia w Polsce i wtedy pomyślę o kobiecie. Wtedy będę mógł jej już coś dać, zapewnić jakiś byt czyli mieszkanie,życie na jakimś normalnym poziomie itd. Tylko ktoś kiedyś w rozmowie ze mną powiedział, że za parę lat jak już czegoś się dorobię to na kobietę będzie już za późno, bo ciężko będzie mi znaleźć kogoś wolnego.

Gość =Złoty środek=
Czyli chcesz się związać z materialistką? :P Nie lepiej poznać już teraz kogoś i wspólnymi siłami pracować na dobrobyt?

Gość Gdybyś poważnie swówj pomysł
traktował,to pomyślałbyś np.o portalach matrymonialnych dla kobiet z WNP

Gość Gdybyś poważnie swówj pomysł
a nie od razu,że wszystkie będą zajęte,

Gość gajek
I co w czasie tego dorabiania się masz zamiar żyć w celibacie, czy jak? Dla mnie do dupy jest to wyjaśnienie, oszukiwanie samego siebie że ciebie nikt nie chce.

Gość potylkoler
Najpierw zalicz chociaż jedną panienkę czy to w klubie, anonse czy w agencji bo kobiety nie wierzą prawiczkom, że oni je kochają i będą im wierni. Jak już będziesz po pierwszym razie to już będą wierzyły.