Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 takijedenfacet112112

Pytanie o badanie HIV

Polecane posty

Spotykam si臋 z pewn膮 kobiet膮 wiem 偶e ona bra艂a kiedy艣 narkotyki i mia艂a kilku partner贸w, chcemy i艣膰 do 艂贸偶ka ale jej przesz艂o艣膰 troch臋 mnie niepokoi ja jestem z tych porz膮dnych nigdy przypadkowego sexu nie by艂o a moje poprzednie mi艂o艣ci to dziewice i r贸wnie偶 porz膮dne kobiety, chcia艂bym j膮 wys艂a膰 zanim dojdzie do spraw 艂贸偶kowych na badania HIV u mnie w mie艣cie to koszt 35 z艂 (HIV Ag/Ab (Combo)) tylko jak jej to powiedzie膰 偶eby si臋 nie obrazi艂a zrazi艂a, mog臋 sobie z ni膮 badanie zrobi膰 ale ja mam pewno艣膰 偶e jestem czysty...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gigi spoko
Nie no mozesz zaproponowa膰, 偶e p贸jdziecie RAZEM i ty i ona. Nie mo偶esz miec 100 % pewno艣ci, 偶e nie zdradzi艂a cie eks...

Udost臋pnij ten post

No my艣l臋 偶eby razem i艣膰... tylko jak jej to powiedzie膰, reakcja mo偶e by膰 r贸偶na, mnie osobi艣cie by to nie ruszy艂o jak by mi to partnerka zaproponowa艂a i bym si臋 zgodzi艂, dodam 偶e ona ma ju偶 dziecko i na razie jest to lu藕ny zwi膮zek (imprezy wsp贸lni znajomi itd.)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfghjh
A dziecko zdrowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 normalnie jej to powiedz
jak nam jak sie obrazi to krzyz na droge idiotce

Udost臋pnij ten post

Tak w pe艂ni zdrowe ale ona zacz臋艂a szale膰 po rozstaniu z poprzednim partnerem (pobi艂 j膮 dotkliwie by艂a w szpitalu w ci臋偶kim stanie...) i wtedy si臋 za艂ama艂a no i wysz艂o jak wysz艂o 偶e wpad艂a w z艂e towarzystwo.

Udost臋pnij ten post

Tylko i wy艂膮cznie wsp贸lnie. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w wi臋kszo艣ci du偶ych miast s膮 miejsca gdzie te badania wykonuje si臋 bezp艂atnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZdegenerowanaMaupa
Oddajcie krew w Stacji Krwiodawstwa - wszystkie badania z a darmo, tak偶e na WZW. ;

Udost臋pnij ten post

ZdegenerowanaMaupa ja bym si臋 chyba przekr臋ci艂 jak mi troch臋 krwi pobior膮 to po oko艂o 5 minutach do pobrania mi si臋 robi s艂abo i czarno przed oczami :/

Udost臋pnij ten post