Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygladam jak z okna

jak sie przelamac i wyslac CV?

Polecane posty

Gość wygladam jak z okna

jestem na etapie poszukiwania pierwszej pracy, przegladam ogloszenia i kilka by sie nadalo choc nigdy nie pracowalam i nie wiem tak naprawde czego sie spodziewac tym bardziej ze ogloszenia sa dosyc zdawkowe i czesto nie ma nawet informacji gdzie mialaby miec miejsce praca poza okresleniem wojewodztwa badz najwyzej miasta. rzecz w tym ze paralizuje mnie strach przed zrobieniem pierwszego kroku i wyslaniem CV. boje sie bardzo ze sie nie odnajde, ze sobie nie poradze,ze beda mnie wysmiewac po katach lub wykorzystywac. jak sie przelamac?i jak nie dac plamy?pomozcie

Korzystaj ze sprawdzonych stron. Przydaje się też sprawdzanie opinii w necie - ja tym sposobem uniknęłam niezłego bajzlu, jak się potem okazało :) Wyślij, co Ci szkodzi. Najwyżej nie oddzwonią.

Gość cxqwop
ile masz lat?

Każdy ma kiedyś swoją pierwszą pracę :D okres próbny, szkolenia itp. Nie ma się czego bać :)

Gość może sprawdzałeś w kurzych!
nie przejmuj się, każdy kiedyś zaczyna.

Gość wygladam jak z okna
mam juz niestety 24 lata co do sprawdzenia to czasem jest ciezko bo w ogloszeniu jest np"preznie rozwijajaca sie firma" bez podanej nawet nazwy, ktore otwiera nowe biuro i szuka pracownikow boje sie ze trafie do call center a wielu znajomych odradzalo mi taka prace nie boje sie tego ze nie zadzwonia tylko ze wlasnie zadzwonia i ja spanikuje jak kiedys. miliony ludzi zaczynaja prace, sa otwarci nie boja sie a ja mam problem z wyslaniem glupiego CV:(

Ha! Żebyś widziała, jak ja spanikowałam na rozmowie :) ale jakoś się udało, będę na kasie (gggrrrrrr....) Podaj gg, możemy o tym chwilę porozmawiać, jeśli chcesz, opowiem Ci jak szukałam pracy i gdzie znalazłam... Ale szybko, bo koło 15 muszę się zwijać :)