Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zajączka_

Czy w ten sposób uda mi się schudnąć?

Polecane posty

Gość Zajączka_

Nie jem chleba,nie jem ziemniaków. Zero słodyczy. Nie jem po 18. Za to codziennie jem: *platki/musli just fit *bułkę ze słonecznikiem + serek do smarowania+plasterek szynki *warzywa-przede wszystkim marchewka *jabłka jak myślicie? schudnę?

pewnie, ale musisz dołączyć do tego 2,5 litra wody dziennie, a efekt gwarantowany. wszystkie słodkie napoje odstaw na bok, poczujesz się o wiele lepiej. ;)

Ja bym dorzuciła do tego jeszcze soki. Najlepiej własnoręcznie robione, ale jeśli nie możesz, to te 100% (nie z soku zagęszczanego!).

Gość jgjf
a dlaczego nie jesz ziemniaków? konkretny powód?? bo kaloryczne to one nie są za to mają dużo potasu. do diety to z mózgiem a nie z muzgiem.

Gość O_o 2525
Nie jedz za dużo marchwi, w dużych ilościach źle wpływa na wątrobę.

Gość Nie schudniesz. Chwilowo tylko
spalisz mięśnie i przez to zmniejsza Ci sie obwody. po pewnym czasie od zakończenia 'diety' w miejsce spalonych mięśni wejdzie tłuszcz i wtedy to będzie dopiero masakra:O

Gość Zajączka_
Słyszałam,ze ziemniaki mają mnóstwo kalorii. A potas jest nie tylko w ziemniekach :P W pomidorkach też :P

Gość jgjf
o proszę,a mnie uczono że w 100g ziemniaków jest 70 kcal chyba że jesz na potęgę cały worek. najpierw trochę poczytaj o żywności a później się odchudzaj.

Gość Zajączka_
Do tego wieczorem jeszcze ćwiczenie. 100 brzuszków (5 razy po 20) i takie tam.. Nie mam okazji iść na siłownie ani fitness. Gwarantuję,ze dużo się ruszam :) Mam dwójkę małych rozbrykanych dzieciaczków :)

Gość Zajączka_
jgjf Nie irytuj się tak. Gdybym wszystko o tym wiedziała to -logiczne-nie pytałabym :P

Gość jgjf
ok spoko w każdym razie ziemniaki jedz bez obaw-nie polewaj oczywiscie sosami czy tluszczem-swietnie za to jogurtem naturalnym czy kefirem smakuja i kopwrkiem.

Gość hsderwyrwa
Schudniesz ale nie jedz platkow/musli just fit bo maja duzo cukrow! Pij duzo wody mineralnej czystej badz z cytryna:) Duzo ruchu! Jedz tez nabial! Dodam,ze kazdy ma inny organizm i to co pomaga jednej osobie schudnac drugiej moze zaszkodzic i moze od tych samych produktow przytyc

Gość Zajączka_
:)