Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale_ja_mam_znajoma

Moja koleżanka została zgwałcona

Polecane posty

Gość ale_ja_mam_znajoma

Ale ja jej nie żałuję :( smutno mi z jej powodu ale sama tego chciała, prowokowala nie tylko ubiorem ale i zachowaniem, pozwalała się klepac po tylku, czasami celowo coś wypuszczala z rok by się tylko schylić :( no i się doigrala

to dobrze nie macie szacunku do facetow wiec trzeba na sile takie :)

Nikt nie ma prawa Ci tego zrobić, nawet jeśli latasz sobie nago po ulicy

Gość ale_ja_mam_znajoma
Oczywiście zachowywała się tak tylko na imprezach, tam też się to stało :(

Gość ale_ja_mam_znajoma
No niby nie ale gdyby jej zachowanie może nigdy się to nie stało

Gość ale_ja_mam_znajoma
Bardzo jej współczuje, ale ona nie jest bez winy

Gość ale_ja_mam_znajoma
Może nie zasłużyła ale było współwinna, może gwałciel pomyślał że ona jest chętna ? Niewiem :(

Może. Może gdyby kobieta w biały dzień nie poszła wynieść śmieci, jakiś palant nie usiłowałby jej zgwalcić w ciemnym zaułku. Nie ma co gdybać, wiele z nas teoretycznie mogłoby zostać zgwałcone na imprezach, bo dekolt, bo spódniczka, bo czasem wypijemy i zachowujemy się bardziej swodobnie. Miała pecha i tyle.

Gość powiem i ja.....
być może prowokowała swoim zachowaniem ale nikt nie miał prawa jej tego zrobić i dziwię się Tobie jako jej koleżance że wypisujesz tutaj że sama tego chciała ....a jak myślisz chciała żeby ktoś ją tak skrzywdził ?

nie wpolwinna tylko WINNA jak prowokuje to ma dawac a skoro odmowila to ma kare

Gość kola2105
Nikt nigdy nie zasłużył i nie zasłuży sobie na to by ktoś go zgwałcił!!!!! Jak można sobie na coś takiego zasłużyć? Chyba jesteście nie normalni jeśli mówicie że sobie na to zasłużyła!!!

Gość purchella domin
A wczoraj na TVN-ie w Rozmowach ... Były takie tępe laski, które niby trafialy na samych zboków, co je gwałcić chcieli. no proszę Was, laska oburzona była, bo dawal sie masowalc po plecach i dupie na pierwszym spotkaniua koleś niby co miał myśleć? Albo następna co na 3 randce już loda może zrobić. I ona mają poxniej pretensje? Nic nie tłumaczy gwałtu, ale są granice, ktorych nie powinno sie przekraczać w prowokowaniu faceta, bo nigdy nie wiesz co mu do glowy strzeli jak mu hormony zaczną buzować. Jakąś klase i szacunek trzeba mieć, a nie dawac sie macać a potem wielce oburzone ze sami zboczeńcy im sie trafiają. No sory, jak dają to biorą

Nie czujecie, prawda? Ten temat założył facet. 🖐️

oczywiscie ze zasluzyly gwalt jest wynikiem chamskiej odmowy wobec faceta ktoremu powinna w tej sytuacji dac gwalciciel zawsze jest ofiara gwalconej

Gość ale_ja_mam_znajoma
No tak jestem facet, facet nie może mieć koleżanek ? Lol

Gość ale_ja_mam_znajoma
Najlepsze w tej sprawie to że sprawcy nie znaleźli :( ciekawe czy gdyby to był pedofil to by go szukali...

Olorinek nie zgodzę się. Jak widzę, że ktoś na otwarty portfel i torebkę i w ogóle nie zwraca na to uwagi, czy to daje mi przyzwolenie na to, zeby tę osobę okraść? Czy jak mam dekolt i sukienkę, to daje komuś przyzwolenie na zgwałcenie mnie? Nikt nie ma PRAWA Ci tego zrobić podkreślam NIKT, żeby nie wiem co. To już jest problem tego zwyrodnialca, że nie potrafi poradzić sobie z własną chucią. Normalny facet w życiu by tego nie zrobił, bo dla niego nie jest argumentem do wykorzystania kobiety( gwałt to nie jest przyjemne posuwanko, napalonej laski, a mam wrażenie, ze wiele osób tak to właśnie sobie wyobraża) jej ewentualne prowokowanie czy strój. To jest akt agresji i przemocy, bo takiego zwyrola musi jarać opór ofiary.

Nie takiego faceta miałam na myśli...autorze. Rzecz w tym, że naiwne idiotki to czytają i łykają lepiej od profesjonalistki. :)

Gość ale_ja_mam_znajoma
Właściwie policja myśli pewnie tak jak ja - prowokowala ? Nie było gwałtu. sam bym dopadł tego zboka bo wczoraj ją, dzisiaj następna

Gość kola2105
Olorinek Ja mam takie pytanie do ciebie. Gdybyś był kobietą i nie miał ochoty na seks a ktoś cię siłą do tego zmusił to jakbyś się czuł? Postaw się w sytuacji tej kobiety

Chrupek, po co się produkujesz przeciwko prowokatorom i tej mało subtelnej perswazji?

Gość ale_ja_mam_znajoma
Sorry deka nadal cię nie rozumiem ;o To się stało mniej więcej dwa miesiące temu a do dziś nie ma sprawcy :( podobno w okolicy nie było więcej gwałtu, ale kto wie, ofiara nie zawsze się zgłasza na policję :(

A nie wiem, strasznie przewrażliwiona jestem na tym punkcie:(

nie nie ty sie postaw w sytuacji ktory chce kulturalnie a laska odmawia to jest o wiele gorsze niz twoj blachy przyklad

Chrupek, rozumiem Ci, bo sama mam hopla, gdy ktoś stwierdza, że dziewczyna była winna, bo prowokowała - zawsze wtedy dochodzi do mnie smród drugiego dna. Tutaj autor wątku już się powolutku wycofuje, ale widzę od groma takich tematów, które mają na celu dotarcie do podświadomości młodych dziewczyn i wmówienie im czegoś, tutaj przekaz nie jest tragiczny (gorzej z tym gównem - Olorinkiem), ale nadal irytuje ta moherowa otoczka.

Gość ale_ja_mam_znajoma
Pomyślelismy ze znajomymi że wynajmiemy prywatnego detektywa, może on coś zdziała, policja ponoć nawet nie zabezpieczyła nagrań z monitoringu:( tylko nie wiem czy nie jest za późno..

Ale wiesz co mnie najbardziej przeraża? Że to jest kurwa takie myślenie wielu ludzi niestety. Że ofiarą staje się kat. Olorinek no to odmów pedałowi seksu, ma wówczas absolutne prawo zapiąć Cię w tyłek?