Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy któras z was czuła

ze jest w ciązy tuż po zapłodnieniu lub zagnieżdzeniu? jakies przeczycia?

Polecane posty

Gość Czy któras z was czuła

sprawdziło wam sie?

Gość vertopola
Czy ja wiem nic specjalne tuż po :). Ale jakieś kilka dni przed terminem okresu, coś już było na rzeczy, u m nie jest to tkliwość sutków, w pierwszej i drugiej ciąży tak samo miałam, ale jak kogoś czesto sutki, piersi bolą, to to żadnej objaw, ja tylko w ciąży to czułam.

Gość sarara12
WITAJ ZAPRASZAM DO DYSKUSJI NA NOWYM FORUM WWW.RAJKOBIETY.PL

ja czułam:P co prawda to był mój 2 okres a 1 miałam parę miesięcy wcześniej więc ciężko coś było wyliczyć ale po około 2 tyg zaczęły mnie pobolewać jajniki i podbrzusze i w ogóle dziwnie się czułam i nawet patrzyłam w necie czy zagnieżdzanie się zarodka może być odczuwalne i okazało się że czasem może :) 2 tyg później 2 kreski:)

Gość miszkowata
Ja miałam prawie pewność, bo akurat zadziałaliśmy w owu :P Ale ża naczytałam się w necie, że za pierwszym razem udaje się chyba tylko 25% par, więc... 9 dni po owu było mi straaaasznie niedobrze i to mi już dało na poważnie do myślenia - myslę, że to właśnie było zagnieżdżenie. Później zrobiłam pierwszy test, dla jaj hehe, no i dwie kreski :)

Gość Bsbdi
Ja tez czułam Po dwóch miesiącach starania coś czułam i zrobiłam test i boom:-)

nie czułam nic, i nawet teraz będąc w 33tc gdyby nie brzuchol to bym nie uwierzyła że jestem w ciąży

ja po około tygodniu od zapłodnienia czułam się jakoś inaczej. Do tego jak poszłam do kosmetyczki gdzieś tak po 2 tygodniach od zapłodnienia to zapytała mnie czy nie jestem w ciąży bo mam twarz "zmienioną". Od razu zrobiłam test sikany ale było za wcześnie i nic nie wyszło , poszłam więc na beta hcg i ciąża jak malowana :) wskaznik 26,7 wykazał 2-3 tygodniową ciążę.

Gość idhjz
po 2 tygodniach zaczęła się miazga z mdłościami. Kiedyś podczas sexu , już po, tak rozbolał mnie brzuch, że aż mi się słabo zrobiło. To trwało może z 10 minut ale aż mnie zimny pot oblał. To był, jak się potem okazało, moment zaPŁODNIENIA ale nie wiem czy z tym brzuchem to przypadek

Gość Taka jedna Ola
ja też czułam, nawet 4 razy byłam pewna, że to na 100% tym razem się udało ;) a jak już byłam zrezygnowana, to za 5 razem się udało - a ja nic kompletnie nie czułam! w 5tyg (3 tyg po zapłodnieniu) w trakcie obiadu jakoś niedobrze mi się zrobiło- zrobiłam test a tam 2 kreski :D

Gość Benjamina
zapraszam na nowe forum www.rajkobiety.pl wszystkie staraczki i zafasolkowane

Gość kooalla
Ja jakiś 5-6 dni po owu dostałam jednodniowego plamienia a dwa dni później zaczęłam odczówać pieczenie w dole brzucha. Test zrobiłam 2 dni przed okresem i były dwie kreski. Dziś jestem w 20 tc.

Gość treee..........
ja czulam ... wyraznie czulam jak plemnik do jajeczka przenikal, normalnie az czulam drgania w calym ciele ;) .... a jak sie zagniezdzalo to normalnie jak borowanie w zebie :P :D