Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adaś11

A gdzież to podziewa się moja wirtualna miłość ?

Polecane posty

Gość magdalenka28
o noortoon cześć:)

Gość magdalenka28
czytałam gdzieś że szukasz kochanki?

Gość magdalenka28
hola hola ale co ja tu być nie mogę?

Nie mogę się z Adamem znależć zrozum . Ale Noortoon1977 ma swój temat ".....o aniołkach.... , szukaj go tam.

Gość magdalenka28
sory ale jeden i do tego pomarańczowy nick łatwo rozróżnić poza tym Noortoona nie ma i tak

No czytałem i w końcu ktoś normalny . Mi to zawsze się podoba . Fajnie że od poniedziałku będę mógł utulic Cię do snu . Cieszysz się ?

Gość magdalenka28
przyłączyć a do czego ??

Cieszę się i to baaaaaaaardzo , bo w łóżeczku sama się przewracam ....... Mnie też niedługo laba się skończy i trzeba będzie wrócić do pracy , a na razie jeszcze kilka dni w domku jestem. No i jutro mnie nie będzie , będę poza zasięgiem do niedzieli wieczór . Jadę dooooopsko pogrzać na słońcu , no i hm....troszkę biust wystawię . To fajnie,że będziesz wieczorami , fajnie . Sorry, że nie chce mówić o sobie na forum ,zrozum mnie , może czasami coś mi się wyrwie , chyba ,że jeszcze bardzo bardzo chciałbyś to wiedzieć to może powiem chociaż ogólnikowo ,a tak zrozum mnie , tak jest dobrze na ten moment

Rozumiem . Ale łatwiej mógł bym sobie Ciebie wyobrazić . O do niedzieli ? Jak wytrzymamy bez siebie ?

Tak myślę co jeszcze mogę Ci powiedzieć hm .........niższa jestem od Ciebie , bo ja tylko 164,5 cm ., i no nie wiem co jeszcze ? No do niedzieli , jestem poza swoim domem i dlatego , a tam gdzie jadę nie biorę komp. , ale jak się zgramy po powrocie to znowu się postaram , no i chyba o klapsa poproszę wtedy bo gdzieś tu to przeczytałam i hm.... chyba też chciałabym dostać ha, ha , ha Także zbieraj siły ,żebyś był gotowy na wirtualny seks ze mną oczywiście .👄 A tamci przenieśli się na forum o aniołkach .

no chyba bez , nie wiem , buziaczka Ci dam i pozwolę rękę w staniczek włożyć , no może i w majteczki hm ...... wczoraj się wyeksploatowałam ........ale w niedzielę jak się spotkamy to będzie namiętnie , jak myślisz ? No chyba że przez weekend kogoś zagadasz a mnie serducho zakłuje .

Trochę się miotam między komp. a jeszcze coś w domu robię nie mogę się skupić. Już barany się uruchomiły jak zauważyłeś , jak mnie to wk........, aż dziwne ,że wczoraj nam nikt nie przeszkadzał . Nie no zajrzyj , zajrzyj , wiesz ,może z innej babki będziesz bardziej zadowolony , wiesz jak ja tu czytam co robią z facetami to ho ho , ja się nie umywam .. Jak mnie mocno przytulisz i popieścisz cipeczkę ale jej nie spróbujesz, to będziesz mnie bardzo pragnął , a to daje namiętność i zatracenie , a tego nigdy za wiele , jak myślisz? może tak być ?

Ja już Cię pragnę innej tu nie chce . A jak się zajmę Twoja cipeczka to nic mnie nie powstrzyma .

Chodż do mnie ,weż w swoje dłonie moją głowę i daj mi soczystego buziaka , i sprawdż czy cycuszki mam na miejscu i czy cipeczka taka sama od wczoraj , wiesz ...ona jest teraz tylko dla Ciebie ....

Czujesz? Moja bliskość ? Przytulam Cię mocno . Całuje namiętnie Twoje usta , szyję . Moje ręce błądzą po całym Twoim ciele . Jedną rękę powoli wkładam Ci w majteczki . Widzę w Twoich oczach podniecenie . Podoba Ci się to co robię .

ooooooo podoba mi się , no no , chyba się rozgrzeję a raczej nie miałbyć dzisiaj nic między nami ........a u Ciebie ? reaguje coś czy odpuszczamy , daj mi ja sama zobaczę , potrzymam go chwilę żeby w niedzielę dobrze śmigał ....

Na sama myśl jak Cię pieszcze i przytulam zrobił się twardy no trochę mu pomoglem masujac go . A u Ciebie jak tam ?

Ha ha , jeszcze mu nie pozwolę jeszcze nie czas, łóżeczko jeszcze złożone mało miejsca ale damy radę , chodż , ułożymy się w 69, zajmij się cipeczką , ja biorę już twoje berło . Oooooooo, czuje jak mnie pieścisz języczkiem oooooooo daj mi miecz pracuje z nim masuje mocno z góry na dół i jeszcze raz daj mi go do buzi glęboko aż do gardelka , jak dobrze mi robisz tam na dole , nie chcesz już wejść we mnie bo byłabym gotowa

Gość Najszybszy w mieście
puk puk :)

Gość inna lalka
spuść się jej kakaowym kleksem w paszczu

Gość nie mogą
jej pociągnąć

Gość inna lalka
te twoje wiszące do pasa cycki? tzw uszy spaniela :)

Gość inna lalka
a wiesz, że ona jest okropnym, zezowatym pasztetem z ogromną nadwagą jak myślisz, dlaczego tu siedzi i pisze z tobą zamiast poznać fajnego faceta w realu i iść z nim do łóżka? bo faceci na jej widok speerdalają z głośnym krzykiem

Gość inna lalka
wiesz, że w pracy nazywają ją morświn?