Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiiiii

witajcie raz jeszcze dziś...

Polecane posty

Powoli już idę z tego GŁUPIEGO lub mądrego forum nie wiem. Może to jest NAJGŁUPSZE (moim zdaniem) a może NAJMĄDRZEJSZE forum w Polsce, ale już POWOLI idę. I tak nikt mnie tu nie chciał, ale wiecie... zawsze coś tu wniosłam. A teraz zostajecie beze mnie. CHOCIAŻ... no może jeszcze przyjdę. Popłakać ,że nie mam paczki z rentą. Własnie wróciłam z przechadzki - tak to nazwijmy i stwierdziłam, że wszystko bez sensu i tyle. A co? Wszystko. Jedyny mój POWAŻNY błąd w życiu wiecie to to, że 12 lat temu nie wzięłam OD RAZU W PRACY kredytu mieszkaniowego. Poszłam się uczyć. I dalszych kredytów. I to miało byc całe moje życie plus gry liczbowe. Ale nie. No giełda choć to tyle ile. Ale kredyty , banki to wszystko miałam mieć w 1 palcu. Ha! Lecz nic z tego. CZEMU? Z ukradzionego passu USA. Bo tak bym poleciała babcią po kredyt. A brygidkom moja babcia też się nie da bo kredyty jej poszły - nie umiała wziąć, w pracy zwolnienie dyscyplinarne i wiecie ona z tej kasy miała wziąć kredyt i do roboty. A ona wzięła i sie powiesiła. A czemu? Bo jej ukradły brygidki passy USA i tyle. A w ogóle nikt jej nie pomógł - weż se kredyt u nas w banku i se dopasuj wiesz tę kasę bo nic ci z tego nie pasuje. I wiecie tak ona się mogła wydać. Przemyśleć to wszystko i wiecie - tak ten mój ojciec mógł się z nią ożenić, a inaczej? I wiecie dlatego ja z tego zrobiłam rentę i kredyt też mogę - choć to nie jest kredyt - to jest renta 1000 zł dziadowanie. NA PRZYKŁAD Z UKRADZIONYCH RENT I EMERYTUR DLA POLSKI. Wy tego nie rozumiecie. Dlatego ma tego żałować ojciec, że taki był i tyle. A wiecie wy tam to róznie przed kompami ale taka wiocha TAKA SAMA DLA MNIE GŁUPIA i tyle. I tak se tą matką mógł rządzić, a tak nie bo jej odbierał matmę, systemy liczbowe, rodowody z matmy - byle co jej odbierał, a sama też miała rodowod. No i ja tak wysysał bo nie umiał kredytu obmyślić, rodzicom pomóc. Dlatego ona wywiad robiła w USA czy Kanadzie po śmierci - i oni we mnie na Zachodzie tym, ale to bez sensu i tyle wiecie. Z nimi sie nie ma dogadać. naprawdę. to są zera bez znaczenia i koniec. No ale tacy są. I już. TACY SĄ :(

Znaczy MATCE ukradali pass USA wiecie i tyle. Brygidki i tam byle co - one Kanadę miały mieć z niej i wziąć sobie BYĆ MOŻE rodowody albo do Kanady iść - tam szukać rodowodów w Kanadzie. tyle mogly. Co one zrobiły to bez sensu. Rodowod za włosy łonowe - wymyślilibyście coś takiego? To w ogóle nie ma sensu. Przestańcie i tyle :( No i takie tam rzeczy. Wiecie ja już nic nie piszę. Z tą kasą jak ją dostanę NIE WIADOMO PO CO ŻEBY MNIE ZABILI DOSŁOWNIE to ja mogę być bankiem, ale patrzcie JAKIM? Ty musisz mieć zdolność kredytową - ja ci pożyczam i co dalej? No własnie - a oddasz mi? i tyle. A co? Jestem bankiem. I tyle to warte. A same pieniądze nie pasują NA NIC. Takie są to wartości i tyle. SKOMPLIKOWANE - jedynie od dziadków mi coś pasuje , tak nic. Po kredyt iść do banku, to żyrant - no a kto mi pożyruje i zależy jaka kwota? Dlatego nazwałam to rentą choć słowo RENTA w Polsce dla was nie istnieje dlatego wiecie po co wy kradliście te renty. Tylko pały w łeb nie macie. A to mieliście mieć bo to by wam się przydało, a tak ja całe życie lekarz psychiatra i tyle. Do dziś. I koniec. Na chrzest dalej nie idę - zdania nie zmienię za mój chrzest a także KEW bez stałej pracy i zero przejmowania się masowymi nawet samobójstwami oraz wiecie czymkolwiek. przyszłością, czymkolwiek. Ja sie mam bratem przejąć. I DOSZŁO DO TAKIEJ PARANOJI że brat ma studia MNĄ I SZKOŁY I MATURĘ, a ja jestem JUŻ BEZ STUDIÓW - to jest polska oświata, polityka, racja STANU GULIKOWEGO I TYLE :(

Gość dokaskab
JUz kilka razy wchodziłam na twój topik ,ale ciagle nie wiem o co chodzi

Gość wez sie do roboty owco
nie masz innych zajec tylko pisac te dyrdymaly?

Gość Uroczy Roman
Ja chcę Ciebie wyruchać !!!

Wiecie dziecko powinno być ochrzczone PORZĄDNIE. ja pozostaję bez stałej pracy, nie mam środków do życia. Chrzestną nie jestem, nie? i tyle. To po co tam pójdę? Ksiądz polewa główkę wodą, odmawia modlitwy. Po co tam ja? Jeszcze ktoś powie, że zły urok rzuciłam na dziecko, chorować zaczęło. Jakąś Analizą czy czymś. Dalej za 7 lat komunia. To życzenia wyśle. Chyba , że rodzina sobie nie życzy to nie wyślę. Na ślub nie zamierzam przychodzić. CAŁE ŻYCIE W POLSCE. A ja zwariowałam bo w KEW powinna być stała praca. I tak to jest KEW tylko jakie? I ja tak sobie żyłam, że od Mengele będę mieć stała prace. Nie. No to dostałam do głowy jakby, poszłam uczyć angielskiego i tyle. I wiecie żyć 40 lat na wsi i nie wiedzieć że w KEW to wybaczcie, ale... i to bez stałej pracy. A powinnam mieć na miejscu na poczcie BO CO PRAWDA TO PRAWDA szkoda NAWET ROŚLINY a co dopiero kredytu na polskie banki, no ale na poczcie praca to już bez przesady i kredyt na mieszkanie i dawaj. I tyle :( Bo czy poszłabym do pracy? Tak z kredytem żeby mnie nie znowu nie wyjebali nie wiadomo za co. I mogli ale mieli wiedziec, że mam rodowody na szkołe i po prostu PAPIERY tym bardziej i wiecie ten Korfanty to jedna nienawiść na mnie. A ZA CO? Za św. Patryka? Jak już to za rodowody na szkołe. Ale tam jest takie towarzycho, że wiecie te rodowody ja je miałam ale teraz ich nie ma bo SZKODA ICH. I tyle. I wiecie takie coś zrobić osobie z rodowodami na szkołe? No to za św. Patryka. A nie można było go ode mnie odebrać? Choć to jest bez sensu bo tak i już. Ale można było. Szekspir - no wiecie - no cóz... może ktoś miał mi po prostu powiedzieć - musiałabym czegoś poszukać - Sonetów, jakiejś biografii. Tyle. Co jeszcze? Może z filmu jakiegoś ode mnie? To wszystko. Gdzieś na wideo. Raz oglądaliśmy nawet jakiś film - miał być z sensem - odebrać Szekspira np. z Polańskiego i tyle. Takie coś. No i za to taki koniec :( Wybaczcie. Renta i koniec. Nie ma o czym mówić :(

No cóz...sami sie weżcie do roboty. Ja się napracowałam już - teraz chcę moją rentę. Odcinek jest już. Proszę mi to wysłać i tyle. Taki jak zwykły. Nie kradnijcie tyle to nie będziecie musieli takich nudnych listów czytać i tyle. I wiecie św. Patryka nie miałam tu bo by całe KEW poszło. Ale w sumie mam. Tylko się nim nie posługuję. Bo nie. Bo po co? I tyle. No właśnie... co by tu jeszcze napisać to nie wiem. Naprawde NIE WIEM :(Sami se napiszcie co chcecie. Odcinek na kasę jest i do widzenia. Co jeszcze mam zrobić, żeby mi oddano MOJE PIENIĄDZE? i tyle :(

Wiecie na rencie można sobie wymyślić wiele zajęć - WYMYŚLIC - zostaje LEKARZ - po pierwsze, po drugie wiecie zostaje KUCHARKA i tyle. Może ktoś będzie potrzebował jakiegoś jadła od czasu do czasu. Kto wie i tyle. I wiecie najbardziej mnie zajechał ojciec i tyle. Nienormalny. Teraz chyba dopiero widzi coś więcej. Ja jestem ograna figurą. Spowiedz mam z krzyży rodowodowych - po co mi to? No ale tak mnie wykończono. Poza KEW nie, ale w Kew tak a gdzie indziej też bo ratuję obraz protestantom. Te moje spowiedzi to byl taki HORROR, ze mnie już obrazem ratowano, żebym się wiecie dalej tym przejmowała. I teraz, żeby ten obraz został to tylko takie coś - krzyże rodowodowe same i tyle. I koniec. I widzicie - możecie gadać, że takie ciężkie życie, ze cała kasa moja i do widzenia na zawsze. A BEZ SESNU? Ale nie. Wcale. A wiecie ja miałam brata w holandii i ja nie mogłam iść do szkoły ogrodniczej bo to dobre dla leni na rentę. Ale głupoty :(

Wiecie ale napiszcie SZCZERZE czy widzieliście kiedyś ALE SZCZERZE - jak tak czytacie te moje listy GORSZE CIULSTWO NIŻ KEW? A słuchajcie co ja tak jeździłam do tej Warszawy jak pował. Przeciez to jest STOLICA ŚWIATA to KEW. Coś w tym jest. Jaki tu jest splendor i w ogóle. Jedno JERUZALEM jakieś - ja nie wiem. Waliło mi chociaż... :( i tyle. Obecnie tylko chcę się wynieść jako Polka z rododowem od św. Jana Ewangelisty i tyle. TYLE TO WARTE WIECIE - Apokalipsa. Ale jest to dopuszczone bo kiedyś USA to będzie jedno KEW. Tyle im zostaje tam. Protestantom. To wszystko mieli być katoliki i tak być lepsi od Indian wiecie. A tak? Oni są lepsi i beda i tyle. No tam inaczej ubrani, ale oni będą katolikami i co? Jakies tam będą pomysły a wiecie teraz jest tam lepiej? No jak ktoś tam sie realizuje, ale co w Polsce nie można sie realizować? tak jak tam przy kurczakach i tyle. Ale za pass USA ukradziony tu sie nie dam i tyle. przez to muszę lecieć północą Europy i tak nie po mnie. Za ten pass bo nie miałam zdolności kredytowej z tego :( I CO? I TAKI KONIEC. Ani dzieci ani niczego. Ale kto by chciał takie dzieci? BONA I MENGELE. Dajcie spokój :(

Wiecie ja temu KEW tego ojca wzięłam. i tak jest W USA, całe życie mną zarabiał i wszystkich w dupie ma. Samobójca jak matka. Wzięłam im bo to bez sensu. W KEW nie żyje sie samobójstwami tylko morderstwami. I wiecie teraz widac, ze w KEW nie powinno być żadnej rodziny. I wiecie jedynie rodzina z wypalonego peta ma sens, ale praca stała musi być. I GDZIE ONA? I za to się obraziłam. Za krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami dla mnie i pocztę. I z tego domu też TYLE ILE na tej poczcie. Inny adres bym musiała mieć - bank jest na poczcie , akurat iść, kredyt, wyprowadzić się i oni na mnie, że nie chciałam mieszkać w miejscowości tu niedaleko w PIEJCU chyba, ale powiem wam no to praca gdzie indziej. Na dojazd. Taki mam rodowod. A oni mieszkać tam, pić tam z nimi. Tak, ale praca gdzie indziej. Bez ich OPINI WIECIE. Tak pracowała Bona z wilkami. I sie dowiem ale tak nie ma. To nie miała z wilkami pracować i tyle. Tak miałam jako dziecko. Ja nie rozumiem co to jest praca z ludzmi. Najwyrażniej. to idę na rentę i koniec. Albo żyje na kredyt. Jak kto woli. Jest adres, są 2 odcinki do poboru I O CO CHODZI? O CO CHODZI KOMU I TYLE? Koniec :(