Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ups..........

kolejka !!!!

Polecane posty

Gość Ups..........

Wczoraj i dziś miałam taki przypadek że osoba stojąca za mną prawie stała mi na plecach, powinno zachować się odległość dla komfortu psychicznego i fizycznego i to ma nawet swoją nazwę i chodzi mi o tą fachowe nazewnictwo, kiedyś o tym czytałam i nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywa jak ktoś wie niech mi przypomni.

Gość Ups..........
Nikt nie wie?

Gość Mortycja Ewerdark
przestrzeń osobista

Też tak czasem mam.... Zazwyczaj w takiej sytuacji zaczynam się zwyczajnie wiercić i rozpychać mając nadzieję, że osoba za mną się cofnie. Ale czasami zdarzają się ludzie, do których to nie dociera i wypadałoby po prostu odwrócić się i powiedzieć "zakłócasz mi moją przestrzeń osobistą " :D

Gość nie wiadomaa
ha. przestrzen osobosta,ciekawe co byscie powiedzialy na macacza autobusowego,wrr

Gość Ups..........
Dzięki, ja często staję tak że jedną nogę zostawiam z tyłu żeby nikt za bardzo się do mnie nie przysuwał. Dzisiaj nie wytrzymałam i staremu dziadowi powiedziałam że może mi jeszcze wejdzie na plecy, a on zdziwiony o co mi chodzi to ja mu a może chce mnie pan okraść i mu zrobiłam obciach!

Gość annnabbell
najlepiej zrobcie to co ja -piernijcie, najlepiej glosno, albo kaszel bez zaslaniania ust w strone tej osoby zawsze dziala- mina bezcenna