Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2xlatek

Co myslicie o facetach powyzej 25 roku mieszkajacych nadal z rodzicami?

Polecane posty

Gość 2xlatek

traca troche w waszych oczach?

Gość równiez mam zasady
tak, to niedopuszczalne taki facet to nie facet to nieudacznik.

Gość ale bzdury ktoś plecie...
ciekawi mnie to kiedy ten facet miał zarobić na kupno mieszkania a jak już pracuje to na pewno "praktycznie" mieszkac z rodzicami niż płacić za wynajem...

owszem przy naszych wydatkach i bezrobociu chcac wynajac mieszkanie musiaby oddac 3/4 zarobkow i zyc jak nedzarz

Gość kura z podwórka
nic złego nie myślę. Mój ma 27 lat, mieszka z rodzicami mimo, że zarabia 5 - 8 tys miesięcznie i spokojnie mógłby wynająć mieszkanie. Ale on zamiast nabijać komuś kieszeń, co miesiąc odkłada kasę na koncie, żeby później mieszkanie kupić za gotówkę :) wolimy poczekać na własne mieszkanko, dziecka nie mamy, nie spieszy nam się. On jako ostatni synek który pozostał w domu - najmłodszy, ma super "opiekę" , zawsze full nagotowanych frykasów itd. Głupotą byłoby to zamieniać na wynajmowaną klitkę i tracić na to kasę.

Gość gfuv
W wieku 25 lat trudno zarobić na wlasne m , a nie każdy ma bogatego tatusia. Z marnej pensji też ciężko samemu wyżywić sie opłacić czynsz i jeszcze wynajem. W Polsce jeszcze b.długo posiadanie własnego mieszkania będzie luksusem.

cuz za jarusia kazdy bezrobotny ktorego znalem w tym moja matka znalazl prace :) tyle podsumowujac

Gość plmo
Ile lat trzeba pracować aby odłożyć na własne mieszkanie. A niby skąd i gdzie taki 25 latek miałby zarobić na mieszkanie.Przecież to nie z pensji 1000 zł i na umowę smieciowa. I nie pieprzcie o tym nieudacznictwie bo to nudne. Idź sama prosto po studiach do pracy i zarob w ciągu roku na mieszkanie skoro jestes taka cwana.