Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy jest to możliwe?

Jaka jest możliwość ze zajde w ciaze ?

Polecane posty

Wiec wczoraj uprawilam seks z moim chlopakiem a za tydz mam okres. nie mialam dni plodnych. robiliśmy to bez zabezpieczeń. Jaka jest możliwość zajścia w ciaze? proszę o mądre wypowiedzi.

dzięki za pomoc :)

mam nadzieje że nic nie bedzie. :)

no ja mam okres co 29 dni. nie spóźnia sie jest regularny. wiec jak myślicie jaka jest możliwosć zajscia ?

A ja mam nadzieję że w końcu dziewczyny zapoznają się ze słowem "antykoncepcja":)

Zepsuta... od momentu pierwszego współżycia z moim chlopakiem zawsze sie zabezpieczalismy. ael wczoraj wyszlo bez zabezpieczenia. nie mialam dni plodnych wiec pomyslalam ze nic nie będzie. weszłam tu bo pomyślalam ze ktoś mi powie/pomoże. ale niestety trafiają sie tacy ludzie jak ty że dodają jakieś swoje ironie. ale doceniam tych którzy chcą mi tu pomóc. a jeżeli tobie cos nie odpowiada to ja cię nie zmuszam do pisania tutaj. kliknij w prawym górnym rogu czerwony X i wyjdz stąd. :)

są strony gdzie oblicza ci kiedy powinnas dostac okres i wyswiatla sie kiedy masz dni plodne a kiedy nieplodne.

To ty niewiesz że takie jednorazowe zapomnienie jest najgorsze? Wolisz zebym pisala zebys kochała się bez zabezpieczenia zawsze kiedy masz "dni niepłodne" i ochote? Takie nastawienie gubi dlatego ci pisze to co pisze.

dobrze ja tu nie chce mydlenia oczu. ale też nie ludzie jak ktoś mi podjeżdza z głupimi tekstami. raz sie to zdarzylo i nie mam zamiaru wiecej tak robic. wiec proszę cię nie pisz mi tu tekstów typu : ' A ja mam nadzieję że w końcu dziewczyny zapoznają się ze słowem "antykoncepcja" '. tylko proszę o normalną pomoc. żeby ci co chcą napisali jaka jest możliwosc. moze jakieś rady czy cos. a nie MOZE DZIEWCZYNY ZAPOZNAJĄ SIE ZE SLOWEM ANTYKONCEPCJA. ojj ... -.-

Ale czemu tak cię to wyprowadziło z równowagi:) chcesz poprostu uśpić wyrzuty sumienia głupim pytaniem na kafe bo masz obawy i słusznie:) chciałabyś tylko odpowiedzi typu:nie nie zaszłas w ciążę napewno, a ja ci mowie mogłas zajść.

nie chce usypiać wyrzutów sumienia. no niestety wyszlo jak wyszlo. to nie jest głupie pytanie;p nie chce odpowiedzi takich na które licze. tylko chce prawdy. i dziękuje że mi ją mówisz. a jak duże jest prawdopodobieństwo zajscia w tą ciąże? :):)

Nie podam ci dokładnej liczby bo nawet lekarz nie jest w stanie tego zrobić. Prawdopodobieństwo zawsze jest dlatego się pilnuj

yhyym

Dziękuje, wzajemnie :*

WKONCU !

Gość taka se mała
ja z moim partnerem zawsze po owulacji czyli z 10 dni do okresu kochamy się bez zabezpieczenia już chyba z 8 lat.Wpadki jeszcze nie było :D a nawet jakby to co mi tam hahhah

Gość :))))
ale chyba jest male prawdopodobienstwo prawda? :)

Gość Czy jest to możliwe
pomożesz mi. jak uważasz jakie jest prawdopodobienstwo ? :) moze uznasz ze to glupie ale postanowilam tu napisac bo nie mam w nikim wsparcia.. :(