Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnowidzkaaaaa

mam tak silna intuicje, ze to chyba juz wizje

Polecane posty

Gość jasnowidzkaaaaa

Nie umiem tego wyjasnic, ale po prostu WIEM jak się dane moje sprawy potoczą. Moja intuicja mowi mi wszystko i wszystko sie pozniej sprawdza. Teraz tez wydarzylo sie cos w moim zyciu, cos bardzo zlozonego, ale przewidzialam wszystko. Sprawy potoczyly sie dokladnie tak jak czulam ze sie potocza. Widzialam je nawet w swojej glowie i dokladnie tak sie stalo. Mam tak od zawsze. Potrafie powiedziec kiedy bede pytana na uczelni i inne tego typu drobne sprawy. Co o tym myslicie? To rzadkosc, czy wiekszosc kobiet tak ma? dodam, ze mam 22 lata

Gość dasdasdasd
a umiesz tez przewidzieć czyjąś przyszłość na odległość ? :D

Gość jdhjhfeufegfydgfdh
każdy ma tam jakąś intuicje widocznie ty masz tez zmysł bardziej niż inni wyostrzony.

Gość jasnowidzkaaaaa
chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość jasnowidzkaaaaa
Nie umiem przewidzieć przyszłości innych. Cała moja intuicja i przeczucie skupia się wyłącznie na mnie.

Gość gość
Tez tak mam, czasami potrafię wszystko przewidzieć z konkretna data. I jakmodstawisz sie nie pomyliłam. Są kiedy sie nad tym zastanawiam sama nad soba, dlaczego ja i ku czemu ma służyć ten dar. Wiedziałam rok temu ze zachoruje na raka i teraz zaczął mi sie proces chorobowy, lekarze przepisuje mi tabletki na wrzody zoladka i inhibitory hamujące wymioty a co ja mam im powiedzieć.....ze rozwijam chłoniaka? Ze nie robią mi odpowiednich badań, przecież by mnie wyśmiałi, jedna juz mnie skierowała do psychiatry :) wiem tez ze mój były chłopak bedzie chciał ze mną znowu byc, wiem kiedy bedzie chciał mi sie oświadczyć, mimo ze teraz nawet nie biorę tego pod uwagę to przeczucie jest silniejsze. Pozdrawiam wszyskich i wszystkie czuciowe talenty

Gość kkkwwwppp
A ja spotkałam taką osobę która mi przepowiedziała kilka rzeczy tak po prostu od siebie, też mówi że ma wizje i że poznaje ludzi po oczach jacy są, dziwne, prawda?

Gość gość
normalne

Gość gość
Nie, ja wiem to patrząc na zdjęcie.

Gość gość
Mam tak samo .Moja intuicja uchronila mnie przed wieloma zlymi rzeczami w moim zyciu.Przeczulam moj wyadek samochodowy bardzo tragiczny w skutkach .Patrze na czlowieka i czytam w nim jak w ksiazce ,wiem czy dana osoba jest dobra czy tylko ma maske dobroci na twarzy.Wyczuwam zlo jak smrud spalenizny ...to ciezki dar ale i błogosławiony