Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nieszczesliwa 26

Czy zakonczyłybyscie związek z facetem, który...

Polecane posty

- Nigdy nie kupił wam kwiatka - nie zlożył życzeń na imieniy, nawet jeśli wiedział, że je macie - obgadywał was do waszego szefa( był moim w pewnym sensie przełożonym) - powiedział do was, ze kazda chciała się z nim na imprezie ruch... - na tej samej imprezie zapytany o coś odpowiedział, że wczoraj się ze mną ru... ( to było na poczatku naszego zwiazku), to znaczy, ze dziś ... - siedział pół rok - kręcił nosem za każdym razem, kiedy chciałybyście gdzieś wyjśc lub pojechac - przez pol roku mieszkania razem nie wychodził nigdzie z wami, na spacer, basen, kawiarni na kolacje, etc - wziął na was kredyt, po czym nie pomagał w spłacie( fakt, ze nie zawsze placiłam za mieszkanie, ale on mial tam dziallanosc gospodarczą) - rozliczał was z pieniedzy waszych wlasnych, gdzie ja nigdy do portfela mu nie zaglądałam - pożyczył od was 600 zł i nigdy nie oddał, a kiedy ja chciałam pozyczyc to z wielkimi pretensjami zapytal na co wam ta kasa i ze mam swoja? Czy to wystarczajace argumenty do jego zostawienia?

Gość stella...
żartujesz sobie z nas?

Gość fgdfsdsa
oprocz: -Nigdy nie kupił wam kwiatka - nie zlożył życzeń na imieniy, nawet jeśli wiedział, że je macie reszta powodow jest by z nim zerwac i to jak najszybciej. co do kwiatow, moj mi nie pryznosi, zapomina o imieninach i urodzinach i rocznicy ale wiem ze mnie bardzo kocha:) a tego swojego zostaw.

nie zartuje

Gość plac i placz
hahahahhaha idiotka

Gość 830200
masakra,ja juz po pierwszym punkcie bym z nim zerwala:O

chcialam się tylko upewnić w słuszności swojego wyboru i przesłać mojemu ex wasze opinie, bo ciagle slysze, ze przesadzam

Gość stella...
dołączam się-zerwij z nim

Gość lkmnlkml
olej tego debila :o

Gość lkmnlkml
tak w ogole to pewnie prowo :o nie wierze ze mozna z kims takim byc :o

Gość już wszystko wiem
ty głupia pindo, jeszcze dałaś mu się naciąć na kasę????

Gość trollo
oczywiście, zę to prowo. Nikt normalny o takiej osobie nie mówi mój chłopak - bo żadna szanująca siebie osoba nie byłaby z kimś takim

Gość rozaliaaaaaa
ja tam mojemu ustawiam przypomnienie o urodzinach moich i dziecka, imieninach i rocznicy slubu bo pewnie tez by zapomniał :-P dziewczyny zmykaj przed nim gdzie pieprz rosnie!!!! lepiej na pewno nie bedzie!

Gość Niebiessskoooka,,
Nie zostawiaj go. Kobieta ktora pozwala sobie na takie zachowania wzgledem siebie pochodzi albo z patologicznego domu i nie ma zadnych wzorcow albo jest chora psychicznie. Patologia i tak przyciaga patologie wiec kolejny facet bedzie takim samym lamerem bo autorka jest zbyt tępa zeby odróznic normalne cechy od patologicznych