Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozwódka z samą sobą

W HOPKINSVILLE MIAŁ MIEJSCE ATAK GOBLINÓW!!!

Polecane posty

Gość Rozwódka z samą sobą

To żadna ściema, jest na to mnóstwo zeznać od niezależnych świadków, wiele osób widziało te stworki, a jak je rysowali, to rysunki były podobne. Wpiszcie w Google gobliny+hopkinsville, to będziecie wiedzieć, że to prawda, że takie zdarzenie NAPRAWDĘ miało miejsce! Piszę o tym, bo wczoraj w moim ogródku widziałam najprawdziwszego GNOMA! Był bardzo niski, może jakiś 50 cm wzrostu, miał skórę lekko zielonkawą i ubrany był w brązowe spodnie nieco przypominające ogrodniczki (ale takie bardzo staroświeckie) i strasznie śmierdział, czuć go było na odległość, dlatego od razu zwrócił moją uwagę. Jak podeszłam bliżej, uśmiechnął się szeroko, pokazując swoje zęby w postaci brązowych, krzywych pieńków. Zagadałam do niego, ale nie odpowiedział mi, tylko szybko - w mgnieniu oka, jakby jednym ruchem - zakopał się pod ziemią, jak jakiś kret. Jeszcze chwilę widziałam poruszającą się ziemię i to był koniec naszego spotkania. Nie mam wątpliwości, że to był gnom. A czy Wy, Kafeteriowiczki, też miałyście podobne zdarzenia? Opowiedzcie o nich!

Gość takatamjednalaska
Ja nie miałam takiego zdarzenia. Ale jeden z kolegów z mojej klasy z podstawówki był łudząco podobny do trolla. Chociaż jak teraz zobaczyłam jego zdjęcie na Facebooku, to zrobił się z niego całkiem przystojny facet. :)

Gość To ja jestem ty facetem!
Od razu rozpoznałem Twój charakter pisma, wiem, że to Ty... Umówimy się na małe spotkanko??? Już ustaliłaś wszak, że jestem samotny, a że przy okazji wciąż wolny, to... no wiesz. :)

Gość takatamjednalaska
Jesteś przystojny, ale nie dosyć, jak dla mnie. Poza tym mam już faceta. Bajo!

Gość Dublerka wróżki Semiry
Ja codziennie widuję gnomy, trolle i gobliny. Stoją przy wejściach na klatki bloków, ubrani są w luźne spodnie dżinsowe z krokiem w kolanach lub dresowe Adidas oraz bluzy z kapturem, słuchają rapu w wykonaniu jakiegośtam Małolata i Ajrona, palą fajki i trawę, chleją piwsko, są wulgarni (co chwila słyszę KURWAAAA!!!) i do tego śmierdzą, pewnie wogóle się nie myją.

Gość Prawdziwy Troll!!!
Ja jestem prawdziwy Trollem i dementuję! Trolle nie słuchają polskiego hiphopu, ale tez z USA jest spoko, np. 50 Cent albo Kanye West.

Gość Słodka Dziunia
Całus! Podbijam, bo to ciekawe. ;P Tak, Hopkinscośtam rzeczywiście miał miejsce atak goblinów. Co do mnie to żadnego gnoma nie widziałam, tylko taką jedną wróżkę, była słodka, miała różowe skrzydełka, pocałowała mnie i poleciała. Hihihihi :* :* :*

Gość fftgfgugt
A ja to widzialem tuska o jebane.