Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdziejesteś?

Kiedyś Cię znajdę,

Polecane posty

Gość przed trzydziechą
A sprawy z przeszłości pozamykane czy dalej wzdychasz do exów od czasu do czasu? To zasadnicze pytanie - trzyamam się z daleka od takich "po przejściach"

Gość przed trzydziechą
No powiem Ci, że baby mi teraz brakuje, przytulić, pogłaskać, potarmosić, a później do wyrka :P ale to nie na 1 miejscu, po prostu mi brakuje no :P

Gość przed trzydziechą
jakiś konkretny powód? Ja to mam ciężki okres, życiowe decyzje przede mną. Brakuje mi ciepła i bliskości, rzecz jasna kobiecej :P

Tych powodów jest wiele...głownie, że jestem sama, brakuje mi wsparcia, pocieszenia, żebym mogła z kimś wyjść, pogadać, w domu ze wszystkim musze radzić sobie sama...

Gość przed trzydziechą
U mnie dokładnie to samo! No może poza tym, że w domu to sam sobie radzę dobrze

Dobrze, że chociaż mam pracę, tam o wszystkim zapominam...w sumie to niektórzy mają na pewno gorzej, ale i tak brakuje mi drugiej połówki, tylko, że po tym wszystkim co przeszłam, nie jestem chyba w stanie już nikomu uwierzyć...

Gość przed trzydziechą
hehe dobre klimaty nie? :P pora się zbierać do zimnego łóżka

@ nurtium mosture 21:53 /ale kaliber broni Pan zapodał... :) :) Na Kogo to tak? :) :) / *************** (z uśmiechem) Najpierw Pan rozrabiasz jak Zając w kapuście Potem przepraszasz i chcesz umierać, odchodzić. Jak to tak? Mówisz, że to wszystko - to broń boszeee - nie Twoja wina I, że to przez Temperaturę Krwi tego Zawadiaki Bohuna! I, że Jego to niestety znasz ale... wcale Go nie lubisz! Potem oglądasz Problem i słusznie spostrzegasz Widzisz też, że to piwo teraz trzeba wypić Ale nie chcesz ani grabić i liści wyrzucać Dlaczego mówisz wszystkim, że telefon Ci się zepsuł? albo, że cyferek nie umiesz wybierać „A ona? -> pytasz... Ona Cię pewnie kocha „A jednak to zrobiła > ale co? „Dlaczego to zrobiła...?!!! > rzucasz! i tak sobie rozmawiali: „ Pan Niemowa z Panem Ociemniałym ****************** Magnezik? Witaminkę C? :) Co przynieść? :) ___________________

Gość przed trzydziechą
a co porabiasz? 6 rano, sobota? Zdradzisz?

Gość przed trzydziechą
O cholera, współczuję w sobotę! Zresztą ja podobnie tyle, że w niedziele...ok uszy do góry, ja zmykam papa

Wróciłam z pracy i ..znowu nic. Nie znalazłam cię :( Ale nic na siłę, wierzę, że kiedyś się spotkamy...

Mam dziś wolne i nie mam zamiaru zmarnować tego dnia, zaraz się zbieram i wychodze na piwko...moze w końcu Cię znajdę.....