Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowczyni maxxx

Olej mineralny do nowego auta?

Polecane posty

Gość moja carina ma
Mobil 1 tylko

Gość rfgtvbrst
kurrwa inzynierze od siedmiu bolesci, nie zrobi sie zaden ser! dokształc sie troszke! strach trafic na kogos takiego :o

Gość inzynier serwisowy/...........
Coś z 5 ostatnich wypowiedzi jest nie moich. Od bmw gdzieś. Ale to z grudkami jak najbardziej się zgadza. Niech robi jak chce wali mnie to jak tu tacy znawcy.

Gość gość
Smary biorę od http://olejeklimowicz.pl i na razie w porządku współpraca. Mają spory katalog, potrafią podpowiedzieć, a jednocześnie specjalizują się tylko w marce Neste. Według mnie baza Nexbase wygrywa w klasie premium. Jak szukasz czegoś dobrego. Nie ma za wiele publikacji może o tych olejach, bo dość egzotyczna dla Polaka marka, ale w branży się poleca dość często.

Gość gość
Do warsztatu regularnie zamawiamy oleje Neste jak już klienci nasi zauważyli różnice to musi być coś na rzeczy, przy kolejnej wymianie proszą aby zalać to samo co poprzedni czyli Neste . Opłaca się zdecydowanie. My kupujemy akurat u Pana Piotra w Wieliczce ceny ma takie same jak u dystrybutora. Przy długoterminowej eksploatacji silnika się sprawdzają.

Gość gość
Ja używam olejów mineralnych w swoim transporcie może od 10 lat właśnie Neste bo mam stary transport ale koledzy mają nowsze Volva gdzie potrzebny jest taki olej i chwalą sobie cena jest rozsądna i parametry też są Ok. W okolicach Siedlec dużo firm używa tego oleju

Gość gość
Ja rowniez polecam te oleje

Gość kukumurun
Mineralne nie sa zbyt dobre, ja używam olejów syntetycznych shell helix ultra i nie zamieniłbym ich na żadne inne.