Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiecznieNAdiecie

Dieta KAPUSCIANA od jutra!!

Polecane posty

Hej dziewczyny:)szukam chetnych do odchudzania:D moj plan jest rygorystyczny niestety, ale innego wyjscia dla siebie nie widze! mam zamiar jesc tylko kiszona kapuste 2-3 razy dziennie i picie wody. Wiem, zaraz co niektorzy beda pisac rozne "miłe" teksty, ale wiecie gdzie to mam:) moze sie ktos przylaczy? moze ktos juz probowal takich cudow z kiszona kapusta:)?

Gość trzymam kciukijknjk
Ale chyba Ci po 2-3 dniach obrzydnie:). a nie boisz się zakwaszenia?

Gość to jest niewykonalne...
próbowałam kiedyś, po kilku "posiłkach" nie byłam w stanie przełknąc ani kiszonej kapusty ani ogórków, musiałabym chyba pić mielone ;)

Gość trzymam kciukijkljlk
Myśle, że kilka dni się da ale na sam widok kapusty będziesz miała cofkę. Kapusta ma baaardzo mało kalorii to nie lepiej zrobić sobie dni głodówki:)?

Gość trzymam kciukijkljlk
aa no i sam tytuł zmyla:). Kapuściana to co innego:). Ale trzymam kciuki! Kilak dni mysle wytrzymasz. Napisz o wynikach.

kiedys probowalam diete z siemieniem lnianym i mialam cofki ale dopiero po jakis 4-5 tygodniach heh, wiec z kapusta dam rade:) licze ze schudne chociaz te 4 kg przez 2 tyg. mi ciezko jest schudnac ale licze ze sie uda!!

Gość to jest niewykonalne...
do tego strasznie bolały mnie dziąsła a zęby były jakies dziwne, na samo wsponienie mam gęsią skórę brrrr.... ale trzymam kciuki.

oby ci sie udalo, ale bedziesz stale glodna, a glod to wielki wrog diety ;) powodzenia, takim czy innym sposobem :) a czemu akurat kiszona kapuste chcesz jesc? tak pytam z ciekawosci.

Chce zeby to bylo cos co pomoze mi sie tez wyprozniac, bo z reguly jak sie odchudzam jem malo to jest z tym problem a chce sprobowac czegos gtakiego... moze moja glupota ale to jest silniejsze ode mnie...

:D a sprobuj! ale nie radzilabym wiecej niz ze 2 dni. bo bedziesz milala glod i mldlosci i zero energii na spalanie tluszczyku ;) mi w wyproznianiu pomagal czesto zestaw kawy z czyms nabialowym, np. owsianka z mlekiem, albo nawet sama kawa z mlekiem. w porze porannej, sniadaniowej. tak samo zestaw kawy i papierosa mi pomagal, ale odkad przestalam rano palic fajki, niestsety odczuwam pogorszenie i juz tak codzinnie mi nie idzie :P czerwone wino do kolacji tez pomaga w rannej kupie ;)

kawy nie pije, bo mi szkoda zebow, wybielalam i oduczylam sie kawy i teraz nie wracam do niej. jak na razie jestem po porcji kapuchy i zaraz wypije sobie herbatke zielona heh. kurde chce sie zobaczyc za te 2 tyg... tylko obawiam sie ze nie wytrzymam slodkie patrzy na mnie...:/ heh