Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mpa

Dlaczego spogląda na mnie facet zakochany w innej

Polecane posty

Gość mpa

bez wzajemności ? tak się zastanawiam. czasem zagada ale nie robi tego nachalnie , tak samo jest ze spojrzeniami . nie wiem co o tym myśleć bo podoba mi się ale z drugiej strony nie raz sobie narobiłam nadziei i później się rozczarowałam... dziś np szłam sama i w ogóle nikogo nie było to od początku do końca obserwował a niedługo po tym olewka..

Gość jgjghgh
patrzy bo jestes taka wspaniala i wyjatkowa ,piekniejszej nie widzial i przebija przez twja twarz inteligencja ktora go chwyta hahaha :D chcialby cie przeleciec i tyle!

Gość mpa
dlaczego tylko to Ci przyszło na myśl?

Gość mpa
napiszcie coś, bo mnie ta sytuacja zamęczy

Gość moja carina ma
chcesz uslyszec to co coś wyjatkowego ze on sie zakochał...ble ble bla bla....bzykać mu sie chce i tyle

Gość nikitaaa3232
sprawdza grunt , zachowuje sie jak baba jako facet powinien byc bardzej odwazny i bezposredni

Gość mpa
nie, ja chce prawdę usłyszeć. czemu akurat bzykac ?nie chwytam się brzytwy czy coś ale nie zdradza się z tym tzn gdyby chciał to by było widać a on patrzy w oczy albo na twarz ogólnie , momentami dłużej się przyglada a jak zagaduje to zawsze coś miłego powie

pewnie niesmialy, raz sie sparzyl to teraz nie chce znowu ryzykowac ze znowu bedzie bez wzajemnosci