Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozerwana1234567890

Zakochałam się w innym

Polecane posty

Gość Rozerwana1234567890

Wiem, ze takich tematów było jużwiele, przepraszam. Od prawie roku jestem ze swoim mężczyzną. Kiedyś byłam w nim zakochana, przynajmniej tak sobie wmawiałam. Spotkałam go, kiedy byłam w najwiekszym dole, wyciagnął mnie, zaczęłam żyć. Oczywiście zapoznałam sieprzy tym z jego znajomymi. I jak na nieszczęście, w jednym się zakochałam. Zrozumiałam to już tego samego dnia, kiedy miałam z nim bliższy kontakt, kiedy mogliśmy porozmawiać, objąć się, po 'przyjacielsku'. Niestety, jest na tyle specyficzny, że nawet nie jestem w stanie określić swoich szans u niego. Staram sięnad sobą panować, nie rozmawialiśmy ze sobą od poniedziałku, jakby mnie zbył, jednak mieliśmy zobaczyć się w ten weekend, co ustaliliśmy poprzednio. mam sobie odpuścić, przemilczeć to, odwrócić się i pójść? Czy chociażby zapytać o spotkanie?

Gość hgfjfg
masz taka troche nie boje sie uzyc tego slowa kurrewska nature,za miesiac" pokochasz" inego

Gość jgjghgh
najpierw rozstan sie z obecnym facetem i nie rob z niego frajera skoro ci pomogl kiedys faceci sa czesto wobec siebie lojalni i zebys przypadkiem nie osmieszyla sie i nie wyszla na puszczalska, na moje oko koles chce cie zaliczyc dlatego mota sie i nie potrafi okreslic jak dla mnie jestes dziecinna sorry