Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka_szachrajka

Pytanie czysto hipotetyczne do Panów

Polecane posty

Rozstałam sie jakiś czas temu z partnerem, on jest w związku z inną. Rzadko, ale jednak piszemy do siebie smsy co słychać itd. Kilka dni temu pod głupim pretekstem zadzwonił do mnie i tak jakos od słowa do słowa stwierdził, że chyba nigdy w życiu nie będzie szczęśliwy, że chodzę mu po głowie. Nie wiem co to ma znaczyć? może to jakieś jego głupie gierki? Pytanie do męskiej części publiczności: czy facet nawet jak początkowo był bardzo szcześliwy w nowym związku a po kilku tygodniach już nie jest tak kolorowo będzie miał odwage przyznać sie do błędu? czy mówi tak tylko aby sprawdzić czy jeszcze coś do niego czuje? jak myślicie?

Gość Pan...
Za długie, skróć do dwóch zdań.

Gość cfsxcfs
a skad tepa palo inni mezczzni maja wiedziec co siedzi w jego lbie?? pomysl zanim zadasz kretynskie pytanie. Tak chce mu sie ruchac wiec chce zagadac i podupczyc:)

oj no wysil sie troche ;)

Gość cfsxcfs
ok prosciej..dupczyc mu sie che i tyle, wracac chce do swej bylej kurewki:L)

no prostsze nawet od zle wykonanego kija od szczotki, gdy tamtej przestal pasowac to nagle poczul , ze straci wszystko i probuje nawiazac z Tobą nowy romans. jak trwoga .... to do Ciebie

co za głupi stereotyp, zależy od niego, każdy jest inny równiedobrze mogłaby się znaleźć taka dziewuszka która byłaby nieomylna a moze sie przyzna ;] próbój , nie wyjdzie -rzuć ;]

Gość czop456
jedno jest pewne jakby Ci naprawde kochał nie poszedlby do innej,moze i chce wrócic ale dlatego bo tamta okazała sie gorsza,nie z wielkiej milości

dzięki czop za sensowna odpowiedź :)

Gość rekinortp
Z nową już mu się nie układa , a zanim znajdzie następną chcę gdzieś przycumowac no wiesz ,żeby zadbała o niego ugotowala uprala itp

Gość cfsxcfs
zapytajka, jakie pytanie taka odpowiedz! masz pytania jak dziecko z downem lub w podstawowce

cfsxcfs zatem przepraszam że nie dorównuje twojemu poziomowi IQ, po prostu chciałam wiedzieć bo nadal go kocham i od kilku dni jestem skołowana tym telefonem

Gość AAAndzia
Do tej samej rzeki się dwa razy nie wchodzi, jak Cię tak korci, to sobie przypomnij jak Cię zranił gdy odszedł, o co poszło...co było źle jak byliście razem. Tęsknota przysłania Ci racjonalne podejście do sprawy.