Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama:((((

niechęć faceta do seksu

Polecane posty

jestem w ósmym miesiącu ciąży. Mój problem polega na tym że od jakichś 2 miesięcy mój facet nie chce się ze mną kochać bo twierdzi że mu psychika nie pozwala. A mnie szlag trafia, bo jakoś wcześniej a jest to już trzecia ciąża tak nie było.Twierdzi że jet teraz dojrzalszy. Czy któraś z Was spotkała się z czymś takim?

Gość Paulllaaaa
tak, ma kogoś na boku a te wymówki to ściema

Wątpię żeby kogoś miał.

proszę o poważne odpowiedzi bo nie wiem czy ja jestem przewrarzliwona czy jak bo mam ochotę go udusić. Poza tym to jet kochany dba o mnie i wogóle.

Gość absolutnie nie...
nie jestes przewrazliwiona jesli do tej pory tak nie bylo to i tym razem nie powinno, moze przytylas wiecej niz poprzednim razem? jakis powód musi być, oby nie inna kobieta

poza tym to on się strasznie cieszy że będziemy mieli dziecko. Bo to wpadka :) i ja na początku byłam załamana i nie chciałam tego dziecka a on ciągle mi powtarzał że będzie dobrze. Dlatego nie sądzę żeby kogoś miał. Po prostu chcę wiedzieć czy są faceci którzy też tak reagują.

to że przytyłam to wiadomo ale przy drugim dziecku też dużo przytyłam tym bardziej że syn ważył 4200 jak się urodziła. Ale wtedy nie było problemu z seksem. Wiadomo że kobieta w ciąży czuje się mniej atrakcyjna a jak facet nie ma ochoty na seks to już w ogóle człowiek się czuje jak chodzący inkubator:(

oj widzę że nie da się z wami poważnie pogadać.