Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa22lataaaa

czy przebiegnięcie maxymalnie 25minut to bardzo słaba kondycja?????????????????

Polecane posty

Gość kasiaaa22lataaaa

Mogę maxymalnie przebiec 25 minut średnim tempem potem zadyszka , bicie serca itd :/ czy to bardzo słaba kondycja ? czy możliwe jest ją poprawić w 1.5 miesiąca tak abym mogła przebiec 45 minut bez wielkiego zmęczenia ? Dodam że mam 22 lata ważę około 62 kg przy 173 cm

To jest mega dobra kondycja. Ja nie mogę przebiec 3 minut, bo mi serce siada i mam duszności...

Gość egoist jestes dziwny, nie znam
to jestsuper kondycja, ja biegne gora 5-10 minut

Gość kasiaaa22lataaaa
uffno to dobrze że nie jest ze mną najgorzej :( chociaż to trochę za mało powinno biec ciągłym biegiem 45 minut :( bo inaczej za 1.5 miesiąca będzie ze mną zle :( i to bardzooo ;( Czy poprawienie biegu w 1.5 miesiąca o 20 minut jest możliwe ????????

Gość kasiaaa22lataaaa
niech ktoś się wypowie kto zajmuje się sportem bardzo proszę !!!!!

Gość kasiaaa22lataaaa
uppp

Wg mnie to dobra kondycja. 25 minut średnim tempem to sporo. Może lepiej biegać truchtem, tym samym wydłużysz czas biegania, bo nie zmęczysz się tak szybko, a jednak dłużej będziesz w ruchu niż te 25 minut. Albo rób przerwy na gimnastykę po czym wznawiaj bieg.

Gość waralla
bez problemu jest mozliwe;p tylko trzeba duzej motywacji i silnej woli;) no i oczywiscie codziennych treningow

Gość weqweqweq
wydaje mi się watpiiwe, zeby az tak duża poprawa kondycji mogła nastąpic w 1,5 miesiąca, i powinnas pytac na specjalistycznych forach o to. zawsze na początku postępy są największe, potem coraz gorzej. Jak u ciebie ta kondycja już jest dobra, to do świetnej chyba dluzsza droga a biegasz co dzień?

Gość kasiaaa22lataaaa
tak zamierzam biegać co dzień .... bo dzisiaj był dopiero pierwszy dzień po 15 dniowej przerwie i było strasznie ciężko :( Muszę znacząco poprawić kondycję bo w lipcu wybieram się na szkolenie podstawowe do policji a z tego co słyszałam tam 50 minutowy bieg traktowany jest jako rozgrzewkę przed innymi ćwiczeniami :O

Gość weqweqweq
dowiedz się odkładnie czego tam chca... słyszałam, że jakichś egazminach, ale to było chyba do wosjka, praiwe kazda babka odpadała co nie była w stanie się podciągnąc określona ilosc razy na rękach

Gość kasiaaa22lataaaa
weqweqweq - ja już przeszłam przez testy sprawnościowe mało kobiet je zdaje to fakt .... zaliczyłam również multiselect , wywiad zorganizowany teraz czeka mnie WKL ... i jeżeli na Wkl będzie wszystko ok czeka mnie 6 miesięczne szkolenie zawodowe ... którego sie obawiam :(