Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radyrady

rada w sprawie facetow

Polecane posty

Gość radyrady

Otoz... faceci nigdy nie robia pierwszego kroku... dobrze wygladam, znajomi uwazaja mnie za sympatyczna i mila osobe.. wiec nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje. Dodam, ze jesli to ja zrobie ten pierwszy krok, to potem juz nie ma problemu, wiec wydaje mi sie ze to nie moja osoba ktora sie nie podoba tylko jakos oniesmielam facetow czy cos... jak sie tego pozbyc?????

Gość bmjb,k
niektorzy faceci robia 1 krok jak sie tego pozbyc? musisz byc kontaktowa

Gość radyrady
tak w skrocie napisalam, tylko zeby dac zarys sytuacji (tzn. ze nie jestem jakims potworem, albo zadufana w sobie krowa) jestem normalna dziewczyna, nie mam sobie nic do zarzucania ze strony wygladu (wiadomo ze zawsze jest cos do ulepszenia, ale dobrze sie ze soba czuje) do tej pory bylam w 3 zwiazkach "powaznych" (+ 2 lata) i kilku przelotnych flirtach i to zawsze ja "zaczynalam"... tzn. dawalam facetowi do zrozumienia ze mi sie podoba. Nigdy nie bylo na odwrot ze to facet sie o mnie "ubiegal"...

Gość Natanek
Może onieśmielasz facetów i z góry przejmują weźmie mają u ciebie szans?

Gość MózgBrainGehirnHjerne
Laseczki teraz muszą podrywać! Wasza kolej dziweczki und k00rewki!

Gość radyrady
tez mi sie tak wydaje, ze oniesmielam. No i wlasnie sie pytam jak to zmienic. Przyznam sie ze lubie ladnie sie ubrac, ale chyba to nie moze byc tylko spowodowane ubiorem... No i nie wiem, jak sie zachowac zeby dac komus do zrozumienia ze jestem zainteresowana, bez zaczynania rozmowy o tym...