Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrekkkk233

Kobietki pomożecie w wyborze trampek ?:)

Polecane posty

Gość Piotrekkkk233

tak jak w temacie. Jakie byście trampki poleciły w cenie do 200 złotych ? Oczywiscie z allegro. Byłbym wdzięczny za propozycje bo ja się już pogubiłem w wyborze...

Mam za Ciebie szukać trampek? No chyba nie... Poza tym, nosi się to co się komu podoba a nie bo jest "na topie"...

Gość dfdgfhddfdf
hahaha ja juz stad ide, bo uwazam ze to trzeba byc skonczonym debilem zeby za glupie trampi dawac 200 zl 🖐️

Gość Piotrekkkk233
Ale mi się podobają , a nie że sa na topie. Jeśli nie chcesz pomóc to ok, rozumiem.

Gość Piotrekkkk233
twoj komentarz byl zbedny ;]

Gość Piotrekkkk233
curly1993 dziekuje ;) Jesli macie jakies swoje propozycje to podawajcie, z checia rozpatrze :)

Pomóc? Być od razu wstawił linki to można się wypowiedzieć a nie samemu szukać trampek bo jakiś facet nie ma swojego zdania i gustu. A pokazałeś zdjęcia najzwyklejszych i najbardziej popularnych trampek, niczym nie wyróżniających się prócz tego, że to conversy. Co tu doradzać?

Gość bezwymyslonegoniku90
fajne są teraz kolory conversów takie jasnoniebieskie, miętowe, ale do 200 to chyba białe najlepsze, albo czerwone ale czerwone podobają mi się krótkie

Gość bezwymyslonegoniku90
fajne są teraz kolory conversów takie jasnoniebieskie, miętowe, ale do 200 to chyba białe najlepsze, albo czerwone ale czerwone podobają mi się krótkie

Gość Piotrekkkk233
krwawa wilczyca - mam swój gust i swoje zdanie, jednak chciałbym tez poznac opinie innych. Twojej nie muszę znać , więc naprawdę nie musisz się udzielać w tym temacie jeśli nie chcesz pomóc. Ps. Nigdzie nie napisałem ze mają się czymś wyrózniać. bezwymyslonegoniku90 - wiem o tym, lecz raczej bym wolał kolor który by pasował do reszty, stąd tez preferuje czarne, białe, lub po prostu jakeiś ciemne, np granatowe, ciemnoniebieskie itp.

"jednak chciałbym tez poznac opinie innych" Poznać opinię innych czy żeby inni znaleźli za Ci za Ciebie trampki? Zakładasz temat, nie dajesz żadnych linków, więc niby o czym mają się inni wypowiadać? A teraz masz pretensje do kogoś, że Ci zwrócił uwagę... Szanowna Mamusia mózgu nie nauczyła używać? Miej pretensje do Mamusi a nie do KW.

Gość Piotrekkkk233
to nie ja mam do kogos pretensje tylko ktos do mnie. Zasadnicza róznica. Mógłbym dodac linki i poprosic o opinie jednakże wtedy bym miał opinie dotyczące tych butów które ja podałem. Dlatego też chciałem aby przedstawicielki płci przeciwnej poszukały trampek które im się podobają u facetów.

rany co sie czepiacie chlopaka... nikt was nie zmusza zeby tych trampek szukac...

Gość Piotrekkkk233
curly1993 dokładnie tak. A tu pretensje jakbym komuś rozkazał szukania głupich trampek... Jak komuś się nudzi to wszystkiego się czepi ;]

Gość Atacck
Autorze a skąd jesteś ?

"faszystowskie swinie?" co to za tekst w ogole?? nie przesadzasz troche?

Nie tłumacz się teraz. po pierwsze jak się zakłada taki temat to się podaje swoje propozycje, albo pisze się co się lubi. A po drugie jak pisała KW nosi się to co Tobie się podoba a nie to co jest na topie/podoba się dziewczyną.

Gość Piotrekkkk233
Kurde rozpisałem sie i wszystko przepadło. Ale streszczając - nieboszczyk mysle ze Twój nick wystarczająco dużo o Tobie mówi ; ] Brak Ci racjonalnych , mądrych argumentów , że kogoś wyzywasz? A może po prostu nie ptorafisz takowych używac? Zresztą to niistotne. Nie zamierzam się zniżac do tak niskiego poziomu jak Twój ;] Ps. nie chce mi sie już tłumaczyc po raz kolejny o co chodziło mi w temacie, bo widzę ze i tak nie zrozumiesz gdyż jestes zaślepiony swoimi 'racjami'

Gość Piotrekkkk233
Krwawa wilczyca ? Ale co do tego mają 12latkowie? Bo nie bardzo zrozumiałem . Owszem masz do tego prawo tyle że Twoje posty nic nie wnoszą do tematu. Nie podoba Ci sie temat który załozyłem, to nie wchodz tu, nie komentuj, nie doradzaj przecież nic takiego Ci nie kazałem. Curly czasami lepiej odpuścic dla swietego spokoju ... atacck jestem z warm-maz

Gość Atack
Hej .. Autorze! Zdradz mi skąd jesteś? Moze pomogę osobiście :-)

Te 1 lepsze. Conversy mimo tego, że są może mega popularne i niczym się nie wyróżniające to przynajmniej są bardzo wytrzymałe i nie rozwalą się po miesiącu jak normalne trampki za 15 zł...

Gość Atack
Oj szkoda że tak daleko

Gość Piotrekkkk233
atack napisałem ze z warm-maz ;]

Czy jak kogoś wyzywałem? Człowieku... masz chyba jakieś urojenia. Powinieneś się skontaktować z psychiatrom. Fakt napisałem o faszystowskich świniach, ale jak zauważyłeś lub nie przeprosiłem za to. Wydawało mi się przez chwilę że jestem pułkownikiem przemawiającym do załogi Rudego 102, stąd to określenie... Nikogo nie wyzywałem, a Ty masz jakiś problem skoro uważasz że wyzywałem. Gdybyś też nie zauważył podałem racjonalne argumenty... których nie będę powtarzał. Ale co należy też zauważyć, widzisz... najpierw zacząłeś się tłumaczyć (w myśl zasady że tylko winni się tłumaczą)... a teraz piszesz że nie będziesz się tłumaczył? Co? Zabrakło Ci tłumaczeń i wymówek już? Nie no spoko... nie mamy do Ciebie urazy, wystarczy że nas przeprosisz i kupisz kilo kiełbasy krakowskiej dla Szarika i będziemy kwita.