Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

już pytałam czy macie schrony i zabezpieczenia na EURO 2012?

Polecane posty

nikogo to nie interesuje? nie jesteście świadomi zagrożeń? pewnie tłumy idiotek jarają sie,że będą miały okazje zażyć troche świata nadstawiając kibicom dla odmiany spoza Polski :(

Gość Aurelia_25
:) Ja mam stałego partnera w Polsce i nie jaram się kibicami z zagranicy.

mój schron jest jednoosobowy :( ponadto na czas ełro założę pas cnoty, brudne majtki i odzież kiszoną od 3 tygodni, bede bezpieczna :classic_cool:

Gość Aurelia_25
Z drugiej strony może przyrost naturalny w końcu wzrośnie, jak dziewczyny będą się puszczać bez zabezpieczeń. ;P

Aurelia ładne imie :)i chwała Ci za to :) niestety jednak są też głupie gąski... które zrobią wszystko by mieć dziecko z murzynem, turkiem albo latynosem... :O

Gość Aurelia_25
Myślisz, że robią to po to by mieć dziecko? Po prostu chcą zobaczyć jak to jest dać dupy takiemu, myślą że w ten sposób korzystają z życia i są takie wyzwolone.

przyrost nie przyrost, ale ja ostatnio w Warszawie co krok to ruskich spotykam :O :( trochę mnie to przeraża na większą skalę, jak będą chcieli zrobić rozróbę? :( rozbiory? 😭

z drugiej strony to nawet fajne jest, ruscy, ukraińcy, gadają po swojemu, a połowę można zrozumieć ;) w sumie to też słowianie :)

na Sybirze jest tak zimno, że pewnie ludzie nie wyskakują nawet z ciuchów i nie ma seksu :D

można by zrobić "gwiazdy tańczą na zamarzniętej łile" :D kurcze mam pytanie do ludzi z kafe ale obciach je zadać :O pierwszy raz czuję wstyd :O :(

Gość jak jest łił, to łiła
nigdy nie zamarznie :classic_cool:

Gość gfjghjgjhgh
nie wstydaj się wal o co chodzi :classic_cool:

chodzi o lewatywę? :)

łił :D heh na panterkę może :classic_cool: nie wiem czy nie założyć drugiego pytania ale wyczerpałam już limit 10 postów :O :( chodzi o to, że zbliżają sie wielkie atrakcje w Warszawie :) (nie chodzi o euro!) ... mam w związku z tym plany :classic_cool:

własciwie to nie :O ale umówiłam się z dwoma osobami o jednej porze i się nie rozdwoje :(

osoby na której mogłabyś polegać i wesprzeć na niej swój bark :classic_cool:

umówiłam się z taką laską!!!! aż mi głupio :O powinnam się przyjaźnić z przeciętnymi albo brzydkimi.... jeju ale mam farta :)

to porę zostaw, ustal tylko z jedną z tych osób, że będzie to pora innej strefy czasowej :)

bark? w zasadzie to wymyśliłam teraz,że mogłabym spotkać grupę wielu osób i może każda z tych osób spotkałaby inną osobę w ten sposób tworząc pajęczą sieć dotarłabym do mojego exe? :classic_cool:

nie no żartuję :O już mi przeszło :O :O chyba wolę dziewczyny :( no ale z którą się umowic? ze świetną kumpelą która wystawiła mnie parę razy i która ma chłopaka czy z piękną wolną sympatyczną dziewczyną ?

Gość MózgBrainGehirnHjerne
Terrorysci pjerdolną atak jak złoto na tę choojozę sportową!

ja też mam nadzieje,że to bedzie choooyoza i niewypał oraz klapa sezonu, że w końcu bedą statystów wynajmować do robienia sztucznego tłoku w strefie kibica :classic_cool: no bo kto by tam chciał być? :O nasi wygraliby tylko z watykanem albo san marino