Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maalinkaa200

Rak zabija.

Polecane posty

Gość maalinkaa200

dwa tygodnie temu odeszła najbliższą memu sercu osoba. Mama. Miała 60lat. Dwa lata temu nieco przed moimi 18-tymi urodzinami dowiedziała się,że jest chora na raka szyjki macicy. 3 stadium. Pierwsza brachoterapia, próba chemi, później kolejna radioterapia. I tak chyba 4 razy. Aż w końcu pojawił się płyn na płucach. 3 razy go ściągano. W odstępach niecałego miesiąca. Zdecydowano się na chemię. Zdążyła podjąć ją dwa razy. Zmarła prawdopodobnie z powodu przerzutów na płucach. . Wychowała 10ro dzieci. I nawet gdy już miała wszystkich dorosłych, każdy ma swoją rodzinę. Jej nagle zabrakło. . Jednak jak miała się męczyć lepiej że ją Bóg zabrał. Serce boli, ale przynajmniej oczom nie żal jej cierpienia już.,[*]

Gość esia-esia
Przykro mi. W maju 2010 zmarła moja mama. Chorowała na SM , miała 44 lata... i też cierpiała. To było i nadal jest moim jedynym pocieszeniem -że już nie cierpi.. i to mnie trzyma :( Że jest jej lepiej.

Gość Uroczy Roman
No z trzeciego stadium to wychodzi mniejszość, niestety.

Gość maalinkaa200
masakra. Czasem sobie myślę że ona po prostu jest w szpitalu. W ostatnim czasie dość często w nim przebywała. I nie umiem sobie wyobrazić że jej już nie ma.

Gość esia-esia
malinko ja mam dokładnie tak samo, łatwiej mi wierzyć że jest w szpitalu (przebywała tam 5 ostatnich miesięcy swojego życia) niż w to, że jej nie ma. Nie chodzę na jej grób często.. bo nie mogę, nie potrafię..

Gość maalinkaa200
no moja mama zmarła tydzień po tym jak otrzymała chemię. W domu...:[