Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hesgsvesg

Czy wg was ten chlopak jest gejem...? :

Polecane posty

Gość hesgsvesg

lubi nosic kolorowe rzeczy, np tramki czerwono niebieskie, rozowe podkoszulki, jego ulubiony kolor to fioletowy komentuje jak widzi np przystojnego aktora= mowi ze on przystojny itd czasem jak go przytulam od tylu do udaje seks - czyli on jest z przodu a ja go w dupe wale:O uzywa damskiego dave dezodorantu - bo mowi ze uwielbia ten zapach boi sie pajakow, robakow, kwiczi jak je zobaczy poza tym jest meski, co dzien pracuje w garniturach, jest mega dzentelmenem, swietny w lozku, dobrze gotuje ma 31 lat, nie mieszkamy w polsce, on nie jest polakiem.

Gość hesgsvesg
jak myslicie?

Gość utrzymankamamusiitatusia
nie wiem, ale ty jestes dziffka

Gość oj rozumiem ...
wiesz moj znajomy jest gejem i poniekad obracam sie w tym towarzystwie, to co opisujesz jest stereotypowym obrazem geja, a tak naprawde sa to normalni faceci. odsetek gejow jakich ty opisujesz jest bardzo maly.

Gość utrzymankamamusiitatusia
bo go na hama chcesz przytulac a on daje ci dyskretne sygnaly. ale jak to polka za granica, szmacisko. a co do faceta, chcialabym takiego kolege

Gość hesgsvesg
ale ja powaznie pytam:O jestem z nim w związku ale czasem mam wrażenie ze jest niemęski , albo bi.,,albo gej nawet

Gość hesgsvesg
ok...