Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwwwwwwwwwwwwwwwwwwwde

Czy to normalne ze w wieku 25 lat NIE WIEM co chce robic w zyciu, gdzie pracowac

Polecane posty

nie mam hobby, przyjaciol, stylu, nie mam pomyslu na siebie?:O inni, moi rowiesnicy, biora sluby, zaczynaja kariery, a ja? zawsze chcialam byc lekarzem, stchorzylam, skonczylam inne, nieciekawe dla mnie studia. Nie umiem sie ubierac, nie kocham nikogo, nie mam w ogole oszcsednosci, samochodu itd itp. Nie bardzo wiem, co chce robic, myslalam o innych, dodatkowych mgr studiach, ale skad wiedziec ze to jest to? Jak znalezc hobby?:O Jak zaczac zyc intensywnie kazdym dniem, czyms sie zajac..? Myslalam o emigracji do dalekiego kraju, ale poki co nie mam na to mozliwosci, kasy, nie spelniam wymogow wizowych by zostac.

Gość czyzbyś byłam tą, którą
we wszystkim wyręczali rodzice??

Gość Można, bo ja też
tak mam. Jestem zkimś, ale jakoś nie widzi mi się to:/ Pracy nie mam, hobby zadnego tez. W sumie może i bym miała, ale nie mam kasy, żeby zaczac.

Gość 3232233444
ja mam 27 i nie wiem co robic w zyciu :) pracy nie mam

nie, nie wyreczali mnie we wszystkim rodzice , mam kilkoro mlodszego rodzenstwa ktorym sie zajmowalam, bylam samodzielna, oni raczej zimni ignoranci

Mam podobnie tylko, że mam 20 lat zaczęłam pierwszy rok studiów okropnie się mecze. Po prostu nienawidzę ich. Nie mam żadnych zainteresowań po prostu nic. Mieszkam w średnim mieście i tu studiuje żadnych perspektyw chciałabym pójść do jakiej pracy w innym mieście wynająć kawalerkę i zacząć coś studiować zaocznie. Jednak boje się, trudno zmienić tak diametralnie swoje życie.... nie wiem co robić ale czuję się nieszczęsliwa

ciezko znalezc pomysl na siebie

Gość ja wlasnie rzucilam studia na
pierwszym roku, zaczely mnie nudzic i meczyc i rzucilam je w pizdu siedze teraz na doopie w domu i mam depresje, wszystko mnie nuuuudzi tak, mnie we wszystkim wyreczali rodzice, nie umiem nawet pralki wlaczyc i wyprasowac sobie gaci

Gość Tak właśnie życie teraz
wygląda i będzie wyglądać,dwadzieścia parę lat i co dalej tak naprawdę ze sobą.Trzeba nawoływać do jeszcze większego płodzenia,potrzeba nam takich ludzi więcej.

Gość oknoiknboi
a dzidziusiow nie planujesz?