Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polak z urodzenia

mam już dość tej wstrętnej polski

Polecane posty

Gość polak z urodzenia

ludzie tu chamscy nieżyczliwi, kraj rządzony tragicznie, bieda i korupcja, mdli mnie jak na to patrzę

Gość stop frajerom
tak samo myślę jak Ty. Polska to kraj zakłamanych ludzi, patologii. Pełna cwaniaczków co gówno się dorobili ale mocni w gębie są. Auto kupiłem pojechałem do pracy to banda debili z mojej pracy zebrała się i auto do okoła obeszła sprawdzali czy nie bite. Wielcy fachowcy, gówno ich powinno interesować czy to bite czy nie, za ich kasę nie kupowane. W tym kraju nie ma przyszłości dla normalnych ludzi tutaj liczy się kasa i znajomości. Już niedługo emigruję na stałe. Mam dosyć tego syfu.

Gość MonikaDddd26
powiem Ci, że mam to samo, a mieszkam za granicą. Planuję wrócić, gdyby była praca w Polsce to bym nie wyjeżdżała, niestety... ale jak się czyta na tych wszystkich portalach, co się dzieje... to człowiekowi wszystkiego się odechciewa, a z drugiej strony mam ochotę wrócić i wziąć udział choćby w jakimś proteście. Trzeba obalić ten rząd.

Gość polak z urodzenia
obalimy rząd i wybierzemy takich samych złodziei, upadła komuna, przez 20 lat rządziła solidarnośc, sld, UW, KLD, Olszewski, Wałęsa, Kwasniewski, Suchocka.......i wszyscy robią to samo, czas spojrzeć prawdzie w oczy takie elity jak naród, nie że cały naród durni i chamów ale tych normalnych to u nas 10 % i dlatego ten kraj jest jaki jest i nie będzie lepszy

Gość bullshittt
Obalenie rzadu gowno da. Mentalnosc ksztaltuje sie cale pokolenia, a cwaniactwa i kombinatorstwa nie wyplewi sie tak ot.

odnosnie aut ha ha... Mieszkam w ie I tutaj nr rejected zaczynam sie od roku produkcji.. Rodzinka w pl powiedziala mi ze w pl to by byl wstyd bo kazdy by sie jeszcze gapil na ile Cie stac ha ha

Gość MonikaDddd26
Teraz jest gorzej - tak złego rządu jeszcze nie mieliśmy w historii. Takiego rozkradania na olbrzymią skalę. Po za tym działania pokazują, że na wielu stanowiskach w naszym kraju siedzą wrogowie Polski. Tusk ma już obiecane stanowisko w Brukseli i nie obchodzi go zdanie wyborców. Poprzedni rządzący to przynajmniej trochę się ograniczali w destrukcyjnych działaniach, bo chcieli sobie zapewnić dalszy byt na polu politycznym. Dalsze kadencje w Polsce. Tacy, jak Tusk są najgorsi, a jeszcze ponad trzy lata z nim? Trzeba ich obalić,bo nie damy rady. Po takim obaleniu kolejny rząd dwa razy się zastanowi nad tym co robić, bo bedą się bać, że też tak skończą. Lud musi od czasu do czasu pokazać swoją siłę. Co innego możemy zrobić?

Gość MonikaDddd26
bullshittt - da bardzo dużo, jak matka, gdy byłeś dzieckiem dała Ci reprymendę za złe zachowanie,albo klapsa w tyłek, to się zastanowiłeś dwa razy nim znowu zbroiłeś, a na pewno przez jakiś czas byłeś grzeczny. Prosty mechanizm, a jakże potrzebny naszym politykom...

Gość możemy stąd uciec
Lepper też zawiódł, ja już nikomu nie wierzę

Gość bullshittt
Teraz Tusk potem kolejni. Zniszczono AWS i szczury zalozyly PO. Ludzie znowu ich wybrali.Potem PiS. Teraz PO i za chwile ponownie PiS. Sami chodzicie na wybory a potem narzekacie. Przede wszystkim trzeba zaczac zmiany od siebie.

Gość bullshittt
Monika Sluszna uwaga. Matka dala klapsa i potrafila wychowac na uczciwego czlowieka. Mialem okazje obserwowac rodzicow i wiele sie od nich nauczylem. Od wlasciwego wychowania zalezy przyszlosc nastepnej generacji.Chyba...

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
ja nawet mysle zeby po studiach sie stąd wyprowadzic ..zobaczymy jak to sie ułozy ,ale jeśli nie bede miała do tego czasu rodziny , albo super pracy itd to sie wyniose

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
w sumie mam teraz 24 lata to do 30 stki spokojnie moge wyjechać Tu w Polsce juz bede miała jakieś doswiadczenie, bede po studiach i moze sie uda:)

Gość MAGILLA
Kiedys rzesza pozniej rusek teraz izrael ale to juz totalny rozpad wojska amerykanskie w pl gdzie byli 72lata temu youtube aleksander jablonowski szok co oni zrobili i szykuja ustawa antypolska 1066 do tego podczepiona antyterrorystyczna gzie nie ma islamu i emigrantow ale sa polacy no tak:) a w palacu namiestnikowskim szczepionki hpv gdzie inne kraje nie podpisaly tego a w palacu namiestnikowskim jak leci a jak wygnac wybic zniszczyc po 2 wojnie nie mozemy wstac dlatego monopolki i koscioly a w przykazaniach zakazy same nic nie wolno dlatego tkwimy w tym gownie sami sie wykanczajac dali prawa gdzie sady robia co chca zwlaszcza te rodzionne po to tez daja 500zl na dzieci robcie roboli trzeba do pracy za granice nikt nie sruboje norm jak polacy nikt tak nie z********a jak polacy za dolara na 6 zmian jak to bylo w filmie Szczesliwego nowego jorku i sady zarobia lapowki zalorzenie sprawy a jak tak tu jest jak to powiedzial otto von bismarck i kiedy to bylo ba napoleon bonaparte i sam Winston Churchill i kiedys brali przymusowo na roboty a teraz sami polacy uciekaja jak otworzyli granice to z radoscia opuscili ten 3 swiat

Gość gość
Najlepeszy dowód na to, że polacy to chuje i nic nie warte chamki, jest taki, ze zalozmy od jutra wchodzi ustawa ze panuje wolnosc i kazdy moze robic to co chce bez konsekwencji, polacy by r*******i caly ten kraj w p**du, rozkradli by wszystko w dwa dni. To sie nazywa patriotyzm, zaden polak w polsce nie jest patriota bo tu nie ma za co sie posiwecac, kazdy tylko czeka zeby jeden drugiemu wp******il szpile w plecy. Jakby mogl to by z***bal drugiego i wszytsko mu zabral. Polacy to dzikusy, zaluje ze sie tu urodzilem. Ten kraj o ktory kiedys prawdziwi polacy walczyli, teraz jest szambem bez przyszlosci. Przykre. Naprawde zaluje ze tu jestem w panstwie pelnym idiotow. Zamierzam wyjechac i nigdy tu nie wracac. Juz niedlugo. Na koniec powiem ze zmiana politykow nic nie da, obecne pokolenie polakow ma wyryte w bani ze trzeba drugiego czlowieka w******* jak tylko sie da.

Gość Patriotagość
Mam ulubiona datę: 1863. W tym katolickim kraju ( pod zaborami na własne życzenie) bijemy sie szabelkà z moskalem w powstaniu styczniowym. W tym samym roku w ateistyczno-protestanckim Londynie otwieraja pierwszà linie metra. Czy komus trzeba cos jeszcze wyjasniac......?

Gość gość
Na szczescie juz bardzo dlugo nie zyje w Polsce. Czasem odwiedzam matke i spotykam sie ze znajomymi. Glownym tematem jest narzekanie na wszystko i wszystkich, obrabianie d**y wspolnym znajomym, zazdrosc, zawisc. Straszna mentalnosc, przegrany kraj.

Gość gość
najgorsze jest to ze 36 % idzie na wybory ostatnio na PiS głosowało 18 % i wygrało PiS , PO dostało ok 15 % a 3 % nieważne głosy były a 64 % ma gdzieś te wybory

Gość gość
Tlumacze ci ze zamiana politykow nic nie da, obudz sie, na kogo chcesz glosowac, jak zaglosujesz na PO i lewice to nas k***a niemcom sprzedadza, pis nie lepszy bo co oni odp*****laja to tylko co chwila podatki podnosza. To jest totalne s******lenie, nie bedzie tu lepiej bo przyszle pokolenia polaczkow jest jeszcze gorsze. Polska tonie przez Polakow wlasnie. Nic nie potrafimy wspolnie zrobic, nie potrafimy razem pracowac, tylko jeden drugiego dyma. Tu nie bedzie dobrze NIGDY!

Gość gość
9:24 Mieszkam tu od urodzenia i masz rację. Też mnie wkurza to wieczne narzekanie, jak nie narzekasz, to patrzą na ciebie jak na wariata i obrabianie d.... innym. Na szczęście nie wszyscy są tacy i z nimi trzymam.

Gość gość
Mieszkałam parę lat we w Włoszech myślicie,że tam lepiej . Tak samo albo gorzej ,ludzie porąbani na maksa,zapatrzeni w siebie,mentalność 10 letniego dziecka.

Gość gość
Nie, akurat o wloszech nie myslalem, bardziej mi chodzi o normalne kraje typu: niemcy, norwegia, holandia, finlandia, szwajcaria, austria nawet czechy. Jest duzo normalnych krajow z normalnymi ludzmi.

Gość Joma

Wiecie co mam 58 lat i mam dosc  tego kraju ,nie moge już słuchac tych kłamliwych oszołomów politycznych i katolickich ,poniżają ludzi i prowadzą do biedy i bezwzględnego poddaństwa , jestem przerażona bo gdzie z polska emerytura można wyjechac , chyba na cmentarz !!Najbardzie j  to mnie szokuje aprobata tylu polakow / czy ich mózgi sa tylko do dekoracji/

Gość A mnie mdli

... jak widzę takiego nieuka jak ty. Polecam tobie  SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY i niech to będzie twoja lektura obowiązkowa!!!

Gość Gość
3 minuty temu, Gość A mnie mdli napisał:

... jak widzę takiego nieuka jak ty. Polecam tobie  SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY i niech to będzie twoja lektura obowiązkowa!!!

Przeczytałam jeszcze raz tekst  Joma i nie wypatrzyłam się błędów, no chyba że w słowie Polaków (napisane z małej litery) ale może ten błąd był celowy.

Gość Gość

.......dopatrzyłam......

Gość tak  jest

Marsz  to  ...yzm   do  zenitu  

Gość młoda  dziewczyna
1 godzinę temu, Gość Joma napisał:

Wiecie co mam 58 lat i mam dosc  tego kraju ,nie moge już słuchac tych kłamliwych oszołomów politycznych i katolickich ,poniżają ludzi i prowadzą do biedy i bezwzględnego poddaństwa , jestem przerażona bo gdzie z polska emerytura można wyjechac , chyba na cmentarz !!Najbardzie j  to mnie szokuje aprobata tylu polakow / czy ich mózgi sa tylko do dekoracji/

Ja  też  😀,  ci  ludzie  są  walnięci  i  wciągają  to  dzieci