Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemek198111

Prośba do Pań o pomoc dla faceta w wyborze prezentów dla dzieci :)

Polecane posty

Gość przemek198111

Witam drogie Panie. Za 2 tygodnie wyjeżdżam do znajomych na Ukrainę i chciałbym kupić jakieś upominki ich córkom. One mają 3 i 5 lat. Jako samotny, bezdzietny facet nie mam zielonego pojęcia co kupić dziewczynkom w tym wieku. Nie mam pojęcia jakie zabawki są na topie, co się teraz kupuje dzieciom? Będę wdzięczny za sugestie, a nawet konkretne linki do sklepów lub do aukcji allegro :)) Dodam tylko, że chcę przeznaczyć na upominki 600 zł, czyli po 300 zł dla każdej dziewczynki. Z góry dziękuję za porady! :))

Gość przemek198111
Dodam tylko, że różne zabawki edukacyjne do nauki pisania itp. raczej odpadają z uwagi na ich inne literki.

Gość Monia_Wa_Wa
600 zł to już nie upominki tylko porządne prezenty! Za tą cenę kupisz sporo zabawek, ale pamiętaj, żeby kupować dziewczynkom podobne zabawki bo będzie kłótnia. Np. jak chcesz kupić lalkę, to jednej i drugiej (oczywiście nie takie same). Ja bym np. kupiła porządny, duży domek dla lalek (drewniany, nie plastik) i każdej dziewczynce po lalce. Będą się razem bawić.

Gość bułeczkazpomidorkiem
Faktycznie trafić w gust dziewczynek w tym wieku to trudno no , ale po wejściu do centrum handlowego można oszaleć od zabawek. Dzieci 3 i 5 powinny zadowolić jakieś maskotki , może jeszcze organki takie z bajerami gdzie można komponować muzykę , a np. z ikea namiot z tunelem , na pewno słodycze nasze polskie .