Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewka09

Test ciążowy pozytywny, a potem jedna kreska..

Polecane posty

Gość marchewka09

Hej. Robiłam wczoraj test ciążowy, fakt faktem zostało kilka dni do okresu. Jak naniosłam mocz to w momencie jak pasek się moczył to widziałam 2 kreski, tzn kontrolna była normalna, a ciążowa dużo jaśniejsza. I oczywiście były to dwie różowe kreski, nie że testowa się przebijała. A jakoś po godzinie znowu spojrzałam na test to widziałam jedną kreskę kontrolną, a tej drugiej praktycznie nie widziałam (no ledwo pod światłem). I w końcu nie wiem jak mam ten wynik interpretować...

ulotce jest napisane po jakim czasie dokładnie test przestaje być miarodajny chyba po10 czy 15 min z tego co pamietam. Musisz doczytać. Po prostu w dniu spodziewanej@ zrob kolejny test jeżeli@ nie przyjdzie.

Gość marchewka09
Postanowiłam że poczekam do dnia okresu.

Gość marchewka09
No wiem właśnie że po jakimś czasie test jest nieważny, a zeschizowało mnie to bo pierw podczas zamoczenia paska była ta kreska ciążowa, po jakimś czasie znikła.

Gość acodoto
Ja bym powtorzyla test teraz, skoro byly 2 kreski. Ale fakt faktem ze przy mich dwoch ciazach akurat druga kreska nie zniknela, tylko pozostala.

Gość acodoto
A chcesz byc w ciąży czy nie? :)

Gość marchewka09
No oczywiście że chcę, to jest mój 5 cykl starań :). Mam męża. W sumie on ma prawie trzydziechę, więc najwyższa pora.

Gość marchewka09
Ten cykl to był bardziej intensywniejszy, nawet 2 razy dziennie się kochaliśmy, z czystej ochoty oczywiście, nie z musu.

Gość marchewka09
No w sumie, nie to że zniknęła do końca ale jest ta kreska ledwo ledwo widoczna, że nie wiem do czego ją "zakwalifikować" :P

Gość acodoto
No to ciekawe czy jestes. Wspolzycie 2x na dzien - oj nie wiem, slyszalam ze lepiej co 2 dni, zeby zaciążyć. Powodzenia i zdaj tu relacje jak juz sie dowiesz :)

Gość mamamam27
ja stawiam na ciąże - leć na bete - w dobrym labolatorium wynik bedziesz miała po 4 godzinach i bedzie jasność

Gość xyzzzzzzzzzz
A test jakiej firmy robiłaś? Jak chcesz mieć 100% pewność to idź na betę do laboratorium :)

Gość marchewka09
No moja znajoma takim sposobem zaszła w ciążę. A robiłam test paskowy (nie wiem z jakiej firmy właśnie). Ale kupiłam sobie Quick Vue, i planuję tak za 2-3 dni zrobię i jeśli będzie mocniejsza krecha to wtedy zrobię betę. Bo teraz na razie nie widzę w tym sensu skoro mam test i mogę go zrobić za parę dni jeszcze.

Gość sarara12
Zapraszam do rozmowy www.rajkobiety.pl