Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hera67

Zdrada

Polecane posty

Gość hera67

Co sądzicie o zdradzie? Da się wybaczyć czy już "po zamiatane"? Czy zdrada to dopiero seks, a może pocałunek czy flirt? Byliście kiedyś zdradzani albo może zdradziliście - przebaczyliście i czy przebaczono wam?

Gość hera67
Nic świeżego, kiedyś przytrafiło mi się to i to. Jestem po prostu ciekawa jak kto pojmuje zdradę bo właściwie nie ma jasno zarysowanej granicy kiedy jest coś zdradą a kiedy nią nie jest.

Gość hsjasrtjufsj
zdrada, a zdrada zależy gdzie, z kim, ile razy itd..... czasami mały skok w bok może uzdrowić związek

Gość hera67
Ja czasami mam wrażenie że zdrada to właściwie kompletne wypalenie związku. Z doświadczenia wnoszę że jeśli zdradziłam to nie było już tego żaru uczuć co na początku. Na pewno nie jest to dobry sposób na nudę w związku ale co zrobić gdy twoja druga połówka nie przywiązuje Ci tyle uwagi ile by się oczekiwało?

dla mnie zdrada to spotykanie się za plecami partnerki/partnera całowanie się, sex.. byłam zdradzona przez byłego-wybaczyłam potem żałowałam. obecny też zdradzał ale wybaczyłam i już mu nie w głowie takie rzeczy. kiedy partner cb zdradzi ale nie życzę ci tego to sama zobaczysz jak to jest ale obyś tego nie doświadczyła

Gość klarkaaa
no nie zdradzisz , facet sie na ciebie wypioł po tym co mu napisałaś ale jesteś idiotka boszzz stara klapa a pipa ja swędzi!!!

Gość hera67
nie rozumiem intencji twojego postu klarkaa. Owszem widać że synapsy dobrze u Ciebie pracują skoro zauważyłaś te same pseudonimy pod postami natomiast nie wiem skąd połączenie dwóch spraw. Tym bardziej że dzieliło te dwa posty zaledwie kilka minut. Klarko nie wszystkie jesteśmy takie szybkie jak Ty, a co do swędzenia to każdy patrzy przez swój pryzmat i dlatego polecam Ci wizytę u ginekologa --> przez swoją szybkość mogłaś się nabawić jakiegoś rzęsistka i dlatego Cię tak swędzi. Pozdrawiam Cię i życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;)

Gość hera67
P.S. Klarko Nie wiem skąd podejrzenie że jestem "stara" Może to poziom merytoryczny moich wiadomości Cię odstraszył. Otóż to nie jest zależne od wieku, a od inteligencji. I tu Cię muszę zmartwić: nawet jak dorośniesz to aż tak bardzo elokwencji Ci nie przybędzie.

Gość do hera67
ja z reguly nie odpowiadam osobom, ktore pisza ''wypiol'' typu klarka jesli ktos nie zna polskiego to sensu nie widze;) co do zdrady,tez zdradzilam gdy zwiazek byl wypalony,to dowodzi braku uczuc miedzy dwojgiem ludzi,jesli sie kochac wciaz to zdrady nie ma.

Gość hera67
No właśnie! Zastanawiam się czy zdradzająca osoba kocha jeszcze, a tym bardziej w przypadku gdy nie żałuje (owszem wie że to jest nieetyczne itd). Tylko co począć z nudą w związku, kiedy partner nie chce widzieć że jest jakiś problem...? Dość skomplikowane są te relacje damsko-męskie.

Gość można wybaczyć zdradę
ale tylko jeśli partner żałuje, zrywa z tą drugą i trwa w postanowieniu, że teraz liczysz się tylko Ty. Mnie się to nie zdarzyło, zdradzali, ja ich upominałam, oni dalej robili swoje i musiałam odejść. Może kiedyś spotkam takiego, który będzie chciał walczyć o nasz związek, bo że dane mi będzie poznać faceta całkowicie wiernego, raczej już nie wierzę.