Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helga smieszka

mam dziś wolne od pracy....co by tu robić??? nie mam pomysłu

Polecane posty

Gość helga smieszka

na zakupy nie chcę iść bo szkoda mi kasy wydawać na ciuchy...hm hm a w domciu też nie chcę siedzieć:(

Gość Pyszna czekolada..............
Jak ja bym miała wolne... to bym zrobiła barszcz ukraiński - bede musiala jak wroce do domu.... Pofarbowałabym wlosy bo w niedziele na komunie. Pomyłabym okna bo juz na maksa zakurzone i wszedzie slady raczek córci... Eh tyle roboty a brak czasu....

Gość helga smieszka
no tak...tak to jest jak się ma tyle do zrobienia to brak czasu....a ja jakoś nie mam ochoty na porządki i inne....chcę poleniuchować ale tak aktywnie:)

Gość Pyszna czekolada..............
Ja bym musiała, bo niedługo goscie przyjdą na 2 urodziny corki (18 osob) a ja taki bałagan mam. Mimo ze sie sprząta na bieżąco to cały czas jest cos do zrobienia.... Eh..... W sobote bede jeszcze gotowac jedzenie do niani. musze powekowac bo w niedziele ide na Komunie i tak sie koło zatacza ze nie ma czasu na "dodatkowe" rzeczy ktore trzeba zrobic... Szkoda ze corka taka mała, jakby byla wieksza i umiala np przez godzine pobawic sie z kolezankami na podwórku to by było inaczej....

Gość siabadatamtara
może spacer? albo wycieczka rowerem w ciekawe miejsce? kawa w termos, słuchawki na uszy i w śiwat! :)

Gość trlele moreleeeeeeee
jadę do meblowego sklepu....tam zawsze coś wyniucham do domciu:)